Onsdag 10/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen träffar du en person som du känner dig fysiskt attraherad av. Har du ett förhållande kan det orsaka problem för dig. Du känner dig illojal mot din partner. Som singel kan du njuta ohämmat av situationen.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen Handlar om perspektiv. Du känner att det är så mycket på gång just nu att du inte får tid att smälta allt som sker. För dig är det extra viktigt att du tar en paus mellan varven, du behöver tid att tänka.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

En person som du inte sett på länge hör plötsligt av sig och du blir glatt överraskad. Har du möjlighet så kan ni träffas spontant idag och då kommer du får en riktigt trevlig kväll tillsammans med din vän.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomin vållar dig en del bekymmer idag. Det har varit så mycket att göra på jobbet så du har inte haft tid att ta tag i din vardagsekonomi och det märker du nu. Det är dags att lägga upp en budget.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Eftersom Mars har en stark inverkan på ditt tecken just nu kan det hända att du är mer lättretlig än annars. Den positiva egenskapen hos Mars är att det ger dig energi och mod att tänja på reglerna.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen får du möjlighet att testa dina idéer i praktiken. Resultatet blir kanske inte det du hoppats, men du ska inte ge upp bara för att du inte lyckas så bra som du vill första gången.

 

Vågen 23/9-22/10

Ibland kan du vara lite väl försiktig och det är du idag. Du undviker alla onödiga risker och det gör att din kollega upplever dig som feg. Det vara nyttigt att utmana sig själv, även om det är skrämmande.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är i stort behov av ombyte just nu. Det har varit lite väl monotont den senaste tiden för att du ska trivas. Du gillar när det händer saker. Försök att hitta lite mer omväxlande arbetsuppgifter.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Om du arbetar med ekonomi så finns risken att du gör ett ganska stort räknemisstag idag. Månen ger dig kreativitet, men hämmar också din logiska sida vilket kan skapa bekymmer.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen hinner du inte med det du planerat och det irriterar dig. Du gillar att ha kontroll över din vardag och därför blir du arg när det inträffar saker som du inte kan påverka.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du det ganska lugnt på jobbet och det tråkar ut dig. Du fördrar ett högt tempo framför stiltje. Försök att njuta av det här lugnet, snart ökar tempot igen och då gäller det att du orkar hänga med.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen snubblar du över ett problem som du inser måste lösas både effektivt och snabbt. Egentligen brukar du överlåta den här typen av komplikationer på en kollega, men idag löser du situationen själv.

 

 

Annons