Lördag 20/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagsförmiddagen ser lugn ut. Du har svårt att ta dig ur sängen eftersom du är trött. Har du en partner kan han/hon tycka att du är lite slö. Strunta i honom/henne. Du förtjänar att ta det lugnt.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite stressigare än du tänkt dig, särskilt om du jobbar. Det är högt tempo redan från början och du mår inte riktigt bra så du har svårt att koncentrera dig. En vän kommer med ett förslag som kan hjälpa dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att göra idag så du är lite stressad. Egentligen har du bara dig själv att skylla. Du har svårt att säga nej till vänner och bekanta som be om ett handtag och det gör att dina helger fort blir fullbokade.

 

Kräftan 21/6-22/7

Helgen blir verkligen skön för din del. Har du en partner handlar de här dagarna mycket om er två och er kärlek. Är du singel så försöker du att vara ute och träffa nya människor. Just nu känner du dig social.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att ta ställning till så det är bra om du verkligen tar dig den tiden. Ofta stressar du och då har du inte ro att sitta ned och fundera över framtiden. Du måste bestämma dig för vad det är du vill göra.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen har du chansen att testa din förmåga inom ett område som är helt nytt. Vanligtvis undviker du allt för fysiskt jobbiga saker på helgerna, men nu känner du dig både pigg och utvilad.

 

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen ska du passa på att köpa någon fint åt dig själv. Du har fått lite extra pengar och det är viktig att du inte spenderar dem på andra, utan på dig själv. Du behöver skämmas bort lite.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du har ett lagom högt tempo och det gör att du hinner med både att jobba lite hemma och att umgås med vänner. För dig är det viktigt med en balans mellan vänner och arbete.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en social lördag där du träffar dina vänner och har trevligt. Du älskar att umgås med många personer samtidigt eftersom det hela tiden händer något. Idag möts du av en överraskning som gör dig glad.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du oroar dig mycket för framtiden just nu och det gör att du har det svårt att njuta till hundra procent av nuet. Har du ett nytt förhållande kan det vara oro för det som spökar. Försök att slappna av.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag passar du på att vara ute så mycket som möjligt. Oavsett väder så känner du våren är på gång och det fyller dig med energi. Du njuter av frisk luft, goda vänner och mycket mat den här dagen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

En perfekt lördag för att småplocka lite hemma. Du har inte haft så mycket tid med hemmet tidigare i veckan så nu får du passa på att plocka och städa lite. Kvällen blir mer social, du umgås med dina vänner.

 

 

 

 

 

 

 

Annons