Lördag 10/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir lugn. Du slappar tillsammans med din partner, din familj eller dina vänner. Planerna för kvällen är vaga, just nu vill du inte bestämma saker i förväg, du föredrar att improvisera.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen ska du undvika allt som kan har med spel att göra. Just nu indikerar ditt horoskop att du lätt kan förlora en större summa pengar om du inte ser upp. En vän saknar dig och vill att ni träffas.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att fokusera dig idag. Oavsett om du gör något hemma eller arbeta så låter du tankarna vandra. Kanske ska du ge upp tanken på att åstadkomma något matnyttigt. Ägna dig åt att ta det lugnt istället.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra. Du njuter om du är ledig, En person som du inte sett på länge hör av sig och vill improvisera något inför kvällen. Är du ledig ska du hänga med, det blir en minnesvärd kväll.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen blir ganska trist,. Du är inte riktigt på humör och det gör att du inte orkar ta tag i något. Din partner tycker du är urtråkig och dina kompisar undviker dig när du är på det här humöret.

 

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen passar bra för att göra upp planer för framtiden. Det kan vara tankar på arbete, semester eller boende. Har du en partner kan ni bolla idéer tillsammans. Kvällen blir lika lugn som dagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är på verkligt topphumör idag och det gör dig attraktiv för omgivning. Din karisma är stark så bli inte förvånad om du får en komplimang av en främling. Själv njuter du av den uppmärksamhet som du väcker.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en trevlig lördag som fokuserar på familj och vänner. Eftermiddagen verkar innefatta någon form av utomhusaktivitet. Kvällen blir lugn, du passar på att vila upp dig ordentligt. Det har varit en tuff vecka.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du tar dig an olika typer av problem idag och du löser alla på ett diplomatiskt och elegant sätt. Var nöjd med det du åstadkommit och haka inte upp dig på det som du inte lyckats med.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen blir bra på mer än ett sätt. Du njuter av att vara ledig och du passar på att umgås med dina vänner.  Antagligen gör du av med mer pengar än du tänkt idag, men det var länge sedan du verkligen unnade dig något.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Var försiktig med alla uttalanden idag. Det ligger en konflikt med Merkurius som gör att du lätt blir missuppfattad. Det kan blir riktigt jobbigt om du sårar din partner som tycks vara inne i en känslig period.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Den här lördagen blir väldigt lat. Du har svårt att ens ta dig upp ur sängen. Antagligen är det din kropps sätt att tala om att du behöver vila. Du har varit väldigt uppbokad den senaste tiden.

Annons