Onsdag 5/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du omvärdera din åsikt om en av dina kollegor. Du inser att hon inte är att lita på och det sårar dig. Du trodde att nu hade en speciell kontakt men den fanns bara från din sida.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har massor av energi idag och det märks inte minst på den långa lista på saker som du planerat att göra. Din ambitionsnivå är hög och det uppskattas av dina kollegor, även om de tycker att det blir för mycket ibland.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen tar du tag i ett problem som du skjutit upp en längre tid. Det kan handla om din relation med en kollega, något som har med ekonomin att göra eller en äldre släkting som inte respekterar dina gränser.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är svag för en vän och det gör att du har väldigt svårt att säga nej till henne/honom. Idag utnyttjar hon/han er vänskap lite väl mycket och du inser att du måste sätta ned foten. Det blir svårare än du föreställt dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen råkar du ut för något som du inte räknat med och det får dig att omvärdera din arbetssituation. Det kan röra sig om kritik, ett personligt påhopp eller åtstramningar för personalen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag vet varken ut eller in. Det ligger ett stråk av förvirring över ditt tecken så det finns en risk att du fattar ogenomtänkta beslut. Försök undvika att ta beslut i frågor som kan få långt gående konsekvenser.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du möjlighet att prova på något som du inte testat tidigare och det gör att du känner dig både ängslig och nyfiken på samma gång. Det blir en rolig och minnesvärd onsdag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen fattar du ett beslut som du kommer att ångra längre fram. I det här fallet handlar det om vänskap och kärlek. Just nu är du inte mogen för en djupare relation och det märks på ditt sätt att hantera situationen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ditt goda humör håller i sig även idag. Även om det finns en gnagande rastlöshet under din glada yta så vet du att du inte kan påverka din vardag särskilt mycket just nu. Försök att skaka av ding känslan av att du vill ha något mer än det du har.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra onsdag då får mycket gjort, både privat och på jobbet. Mars ger dig energi och får dig att agera istället för att vara passiv. Du imponerar både på dina vänner och på dina kollegor.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du ställning till ett beslut som du försökt att skjuta upp så länge som möjligt. Det handlar om att du vill veta vilka konsekvenserna blir. Nu kan du inte vänta längre så du får ta risken att göra fel.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara modig. Oftast väljer du den säkra vägen, men idag måste du ta risker för att vinna det du vill uppnå. Att våga vara obekväm är inte enkelt, men nödvändigt i det här fallet.

 

 

Annons