Onsdag 23/6

08 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen lyckas du göra en nära vän väldigt upprörd. Din tanke var att hjälpa din vän, men det visar sig att han/hon verkligen inte vill ha din hjälp i just det här fallet. Ibland behöver vänner få klara sig själva.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen får du en nyhet från en vän och den blir en vändpunkt för din del. Undermedvetet är det här något som du gått och hoppats på, men som du inte vågat tro på innan det blev verklighet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Månen är på väg ut ur ditt tecken och det innebär att dina känslor börjar uppföra sig som vanligt. Du är inte lika känslig för kommentarer som tidigare och du blir inte lika tårögd av att se en söt hundvalp

 

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen får du en uppgift som du inte alls vill ha. Du surar och försöker undvika det oundviklig, men när du väl faller till föga och börjar med det här uppdraget så märker du att du tycker det är ganska roligt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du flera tillfällen att imponera på en person i din närhet. Du gör ditt bästa för att verka både kompetent och intelligent. Se upp så att du inte svärtar ned din kollega i dina försök att framstå som bäst.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du ett nekande svar i en fråga som du har ställt. Det här var du inte bredd på och nu måste du tänka om från början igen. Det blir en besvärlig resa som stjäl både tid och engagemang från din sida.

 

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen har du ett stort besvär med ett relativt litet problem. För dig är det värsta att du inte kommer runt det här problemet utan att lösa det först. Fråga en kollega som jobbat inom samma område som du tidigare.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en händelserik dag då du ska vara beredd på att det mesta. Genom att inte ha några förutfattade meningar kommer du vinna en hel del framgångar den här dagen. Nyckelordet för dagen är mod.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen blir du ledsen på en vän för att du anser att han/hon har svikigt ett löfte till dig. Din vän tycker i sin tur att du överreagerar och att det som du anser är ett löfte var mer ett kanske från hans/hennes sida.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en stressig dag då du ska hinna med många uppgifter på en begränsad tid. Du tycker det är svårt att hålla jämn kvalitet på arbetet om du hela tiden måste pressa gränserna för vad du klarar av.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen verkar du ge dig ut på en resa av något slag. Det rör sig om en kortare tur, men den förändrar ändå din närmiljö på ett positivt sätt. Kanske åker du ut till ett landställe eller tar en weekendresa.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du är mitt upp i ett större projekt som är både tidsödande och mycket intressant. Dagen tar slut när det är som roligast och du känner dig nästan ledsen över att behöva packa ihop och gå hem.

Annons