Söndag 25/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen får du en del mindre uppdrag och det tycker du är roligt. Visst är det skönt att slappa, men ibland kan det blir lite väl mycket av det goda. Unna dig en skön kväll tillsammans med kompisarna.

 

Oxen 20/4-20/5

Du satsar på att få rätt i en viss fråga, men för att lyckas med det så måste du överbevisa din vän. Det kräver både intelligens, och en hel del efterforskning från din sida. Det blir en lång dag men givande dag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte så påstridig, då kommer du aldrig att få din vilja igenom. I det här fallet fungerar smicker och diplomati betydligt bättre än övertalning och hot. Visa hur begåvad du är verbalt, Ingen kan sälja in en idé som du.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du tar dig själv på för stort allvar och det gör att dina vänner driver med dig. Försök att ha lite självdistans. Alla kan inte alltid agera vuxet. Ibland är det skönt att få vara barnslig, omogen och skojfrisk.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du vill umgås med vänner hellre än din familj just nu. Det verkar som om din släkt gör dig utmattad snarare ä lycklig. Kanske har det varit för mycket av det goda den senaste tiden. Du behöver lite andrum.

 

Jungfru 23/8-22/9

En bra bok och en hängmatta sedan är du lycklig. Du behöver verkligen få njuta l lugn och ro. För mycket vänner eller familj omkring dig gör att du känner dig stressad. Unna dig en riktig ta hand om dig själv dag.

 

Vågen 23/9-22/10

En bra dag om du vill göra impulsköp. Du har en riktig näsa för fynd, Venus position till ditt tecken gör dig attraktiv och omtyckt. En bra dag att möta någon speciell person på. Se till att vara bland många människor om du vill träffa någon.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ovanligt stressig söndag, särskilt om du är född mitt i tecknet. Det verkar som du ställer höga krav på dig själv och det är det som gör hela situationen så besvärlig. Sänk ribban lite.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen passar du på att återknyta kontakter med vänner som du inte sätt på länge. Det kan vara via telefin, sms eller mail. Det blir en social och produktiv söndag. På kvällen träffar du dina vänner.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen passar du på att ordna lite i hemmet. Det kan vara att du planerar en resa, att du ska flytta eller så vill du bara göra sommarfin hemma. Det blir en underbart avslappnande dag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att behärska dina känslor just nu och det gör att ofta skäller på fel person. Försök att analyser varför du är på dåligt humör. Du måste ta i tu med roten till din ilska.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra på ett lugnt sätt. Du har inga eller få aktiviteter inplanerade, men det gör inget eftersom det lämnar utrymmer för i,provisation. En vän hör av sig med en rolig nyhet.

 

 

 

 

Annons