Onsdag 28/7

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen gör du flera roliga saker och det gör att dagen bara springer förbi. Det blir en kreativ och minnesvärd dag. På kvällen umgås du med dem som står dig närmast. Du njuter av lugnet hemma.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du svårt att övertala din partner om ett projekt som du har. Det krävs ganska mycket för att genomföra din idé, men du är villig att lägga ned både tid och möda på att få det utfört.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en del att göra med ditt boende under onsdagen. Det kan röra sig om allt från packning till storstädning. På kvällen pustar du ut i sällskap med din partner eller en nära vän.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen får du prova dig fram. Det finns något som du vill göra, men du är inte säker på hur du ska gå till väga för att genomföra teori till praktik. Det blir en långtråkig, men rätt så mattnyttig dag för din del.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period då du tvivlar på dig själv. Du vill mer än du kan just nu och det är främst en påverkan från Uranus som sätter käppar i hjulet för dig. Det är viktigt att du inte kräver för mycket av dig själv den närmaste tiden.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen får du möjlighet att ändra åsikt i en fråga som är väldigt aktuell. Du har tidigare intagit en ganska konventionell åsikt, men nu kan du visa att faktiskt är lite av en nytänkare, bara du får tid på dig att fundera igenom situationen.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du ett steg framåt på din karriärs stege utan att veta om det. Det spelar ingen roll om du jobbar eller är ledig. Ditt namn kommer upp i ett viktigt sammanhang och det är det som banar väg för dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du öva på dina diplomatiska talanger. Du hamnar i en situation som är lite knepig, och som kräver finkänslighet från din sida. Det gäller att du kan vara både ödmjuk och drivande samtidigt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig lite utanför just nu och det är en situation som du inte är van vid. Hur du hanterar den här nya känslan beror på hur du mår i övrigt. Är du stressad och utpumpad kan det blir en tuff dag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du måste lära dig att säga nej, även om det är svårt. För det mesta så försöker du se till att alla är nöjda och då händer det ibland att du glömmer bort dig själv. Äldre Stenbockar är bättre än yngre på att säga nej.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar din egen väg just nu och det trivs du med. Med små medel försöker du att stegvis förverkliga en dröm som du har. Det gäller att ha tålamod och det kan vara en bristvara hos dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen börjar långsamt och det passar ditt humör bra. Du är inne i en period då du ofta känner dig trött och hängig- Du skulle behöva komma ut och röra på dig lite mer. En promenad i skogen ger dig tid att tänka.

Annons