Tisdag 17/8

10 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir mer frustrerande än måndagen. Du har en förmåga att drömma dig bort mellan varven och då blir det inte mycket jobbat för din del. När du är så här ofokuserad kan dina kollegor bli irriterade på dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir inte som du tänkt dig och det beror främst på att du inte får den hjälp som du blivit lovad. Räkna med en ovanligt sen dag för din del. Du kommer att behöva all energi du kan få så hoppa inte lunchen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du massor att göra, men inte mer än du hinner ta en paus och spendera lite tid med en kollega. Det var länge sedan ni pratade med varandra så nu tar ni igen förlorad tid. Varför inte förslå att ni träffas utanför jobbet?

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen ger dig möjlighet att förändra och förbättra ditt arbete. Oftast så har du inte så mycket tid som du skulle önska utan du måste kämpa för att hinna med. Nu är det lugnare på jobbet och du får möjlighet att fixa med detaljerna.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen ser lovande ut. Du har en kollega som får dig att skratta och det tycker du känns skönt. Du behöver muntras upp nu när livet i övrigt känns lite tungt. Har du barn kan eftermiddagen bli besvärlig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Unna dig att kliva upp lite senare än vanligt om du har möjlighet till det. Det är inte ofta du tar dig sovmorgon, men det är det bästa sättet för dig att komma ikapp förlorad sömn.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen fattar du en massa beslut och flera av dem är rätt så ogenomtänkta. Det blir bakläxa för din del. Var lite mer fokuserad när du fattar dina beslut. Tänk igenom konsekvenserna noga.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är sprudlande glad idag och det är för att du får en ovanligt smickrande komplimang. Du älskar att bli uppmärksammad oavsett om det är för ditt utseende eller din personlighet. Njut av berömmet.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag har du en hel del mindre aktiviteter på gång. Du gillar att boka in mycket för då känner du att du hela tiden har något att göra. Tänk på att med ett sådant fullspäckat schema behöver du långa pauser.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har det inte lätt idag. Det är för många starka viljor som styr på ditt arbete och det är lätt att du hamnar mitt emellan dem. Försök att vara neutral så länge du bara kan, då slipper du problem.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du kontakt med en person som länge intresserat dig, men som du inte riktigt har närmat dig förrän nu. Det blir ett berikande möte för båda partner och det kan leda till en nära vänskap.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att våga vara sig själv även när dina åsikter går stick i stäv med många andras. Det blir en utmaning för dig att kunna säga nej när alla andra väljer att säga ja.

Annons