Tisdagen 28/9

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du ett stort steg framåt när du lyckas med något som ingen av dina kollegor lycktas med tidigare. Du känner dig både stolt och glad över dig själv. En lyckad tisdag.

 

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen tar du nya tag på ditt jobb och den här gången går det bättre. Du känner dig riktigt motiverad och det märks inte minst på ditt sätt att få andra att trivas i din närhet. Du är solen själv.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen satsar du på ett ganska svårt projekt. Du vet att om du lyckas så kan du gå långt, men misslyckas du så blir det väldigt svårt att förklara dina val gentemot din chef. Just nu vill du ha en utmaning.

 

Kräftan 21/6-22/7

Jobba på ditt sätt att kommunicera. När du känner dig ensam så blir inget som du tänkt dig. Tenderar du att säga fel saker till fel person och resultatet kan bli förödande. Håll dina tankar för dig själv idag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen går förvånansvärt fort och du upptäcker att du har riktigt kul på jobbet. Det har varit en period av mottgångar, men nu tycks äntligen din lycka vända och du trivs bättre än någonsin.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen går fortare än du planerat. Du har så många bollar i luften att du nästan inte märker när det är dags att gå hem. Har du möjlighet så jobbar du gärna över några timmar. Det är värre om du är uppbokad efter jobbet.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar det lugnt idag och det är bra. De flesta misstag som du gör sker när du är stressad och ofokuserad. Du kommer att hinna mer genom att sänka tempot. Dina kollegor märker att du mår bättre när du inte stressar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen går fort, men ett undantag för ett par, ganska tradiga timmar strax innan lunch. Du har flera roliga uppgifter att ta dig an idag och det får dig på riktigt gott humör. Du pratar, skrattar och flirtar lite med dina kollegor.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har alltid varit mycket bestämd, men nu kan inget få dig att ändra dig. Idag har du en klar påverkan från jordelementet och då tar envetenheten över. Du vägrar att ge med dig oavsett on du är överbevisad eller inte.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du hinner med både att arbeta och att vara social. För dig är det viktigt att hinna med att prata med dina kollegor på arbetet. Att ha ett socialt nätverk är grunden för att du ska trivas på jobbet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du gör något impulsivt och dumt idag. Din partner uppskattar inte ditt tilltag så det kan bli en livlig diskussion till kvällen. Det kan röra sig om du beställt en resa, köpt något dyrt och onödigt eller gjort något annat som drabbar er båda.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du hinner det du ska utan att stressa, vilket i sig är rätt så ovanligt. Dagen blir kort, men intensiv. På kvällen träffar du person som betyder mycket för dig. Det kan vara en vän eller en käraste.

Annons