Torsdag 28/10

27 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du kan vara väldigt snabb när du vill, men det vill du inte idag. Du känner verkligen inte för dagens uppgifter. Du visar ditt missnöje genom att jobba långsamt, något som irriterar din chef.

 

Oxen 20/4-20/5

Det gäller att ha högt tempo och bra fokus idag. Det är mycket som ska göras så var effektiv och försök att jobba tillsammans med din kollega. Ofta föredrar du att arbeta individuellt framför att jobba i team.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Var försiktig med utgifter den närmaste tiden. Pengarna är begränsade och frestelserna många så du måste tänka dig för. En vän vill överraska dig, men risken är stor att hennes påhitt blir lite för mycket.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du satsar på säkra kort och det är bra. Stjärnorna varnar för att du tar saker lite väl bokstavligt just nu. Ibland kan det vara själva andemeningen som är det väsentliga, inte att du ska följa instruktionerna minutiöst.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Var på din vakt, just nu går det en hel del rykten på din arbetsplats och har du otur kan några av dem handla om dig. Du måste vara uppmärksam så du kan ta kål på ryktena innan de växer sig starka.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ibland kan din ambition vara lite väl hög. Det kan faktiskt vara okej att göra fel ibland, du behöver inte bli arg på dig själv. Att erkänna sina brister är något som du måste arbeta på.

 

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir en dag då du försöker att vara så effektiv som möjligt. Genom att skynda dig idag så kommer du kunna ta det lugnare imorgon och du föredrar lugna fredagar. Det blir en skön start på helgen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen får du en uppgift som du inte kan lösa om du inte sväljer din stolthet och ber om hjälp. Frågan är om du klarar av att visa att det finns ett område som du inte behärskar.

 

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen stöter på små bekymmer som du lyckas lösa på ett elegant sätt. Just nu är du ovanligt metodisk och det får du från en influens från Jungfruns tecken. Utnyttja dina nya talanger.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du pröva på lite nya utmaningar. Egentligen är det inget svårt, men det får dig att vaka till och börja använda huvudet istället för att göra allt på rutin. Du behöver den här typen av uppgifter för att trivas.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen får du möjlighet att prata lite med en kollega som inte varit sig själv den senaste tiden. Tänk på att det här samtalet sker i förtroende och det är inget som ska komma ut.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Visa att du kan vara både rationell och kreativ på samma gång. Hitta balansen mellan det praktisk och det teoretiska. En kollega hjälper dig att hitta rätt sätt att jobba på.

Annons