Måndag 29/11-torsdag 2/12

29 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början av veckan har du svårt att fokusera dig. Det finns ett problem eller en person i ditt privatliv som tar väldigt mycket av din energi just nu. Dina kollegor tycker att du är ofokuserad och lättirriterad. Det bästa vore om berättar vad det är som trycker dig, då får dina arbetskamrater en större förståelse för ditt beteende. Under onsdagen eller torsdagen får du ett erbjudande som du bör tänka över.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen och tisdagen blir dagar då du måste arbeta hårt och fokusera om du ska hinna med allt du planerat. Det blir tidiga kvällar och väldigt lite tid över för ditt privatliv. Under onsdagen lättar trycket på jobbet och du kan slappna av. Privat kommer du att bli mer tillgänglig. Du tar dig tid att träffa dina vänner och att höra av dig med ett samtal eller ett SMS. Se upp för en kollega som är avundsjuk på dig på dina arbetsuppgifter.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan börjar segt. Du har svårt att komma igång trots att du försöker med allt från koffein till mental peppning. Mörkret påverkar dig mer än du vill erkänna. Försök att komma ut i ljuset lite på dagarna. Ta en promenad på lunchrasten så att du kan fylla på med ljus och syre. Under onsdagen lyckas en kollega att kliva på en öm tå. Du känner dig sårad av hans/hennes klumpiga beteende. Du vill ha en personlig ursäkt.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu lyckas du bra i arbetet, men mindre bra privat. Hösten har tagit mycket energi från ditt tecken och du orkar bara fokusera på en sak i taget. På kvällarna är du trött och vill sitta framför tv eller läsa en bok, du orkar inte umgås med din partner. Försök att få din partner att förstå att de inte handlar om er relation utan om att du är trött. Torsdagen ser ut att kunna bjuda på en trevlig överraskning, lägg ned lite tid på ditt utseende på morgonen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen och tisdagen avvaktar du ett beslut som en chef eller en kollega ska fatta. Det blir en seg väntan som gör dig rastlös och grinig. Du tycker inte om när bollen ligger hos någon annan än hos dig. Ditt privatliv ser bra ut den här perioden. Månen gör dig mer sensitiv och får dig att öppna upp inför din partner. Räkna med att jobba länge på torsdagen. Ett projekt som du håller på att avsluta kräver din odelade uppmärksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du inne i en period där du inte vet vad du vill. Ena dagen trivs du bra på jobbet och med ditt privatliv. Nästa dag vill du bryta upp från allt invant och bekant för att börja om från början. Neptunus och Uranus samverkan får dig att känna så här. Det bästa du kan göra är att avvakta. Du brukar följa ditt huvud snarare än ditt hjärta, nu är det viktight att du litar på din logik och kopplar bort din magkänsla som inte är att lita på.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen inträffar något som kan påverka hela veckan. Det har med en kollega och hennes privatliv att göra. Du verkar få en uppgift som du länge velat testa, men som har legat utanför ditt vanliga ansvarsområde. Nu är det upp till dig att bevisa vad du går för. Du har ögonen på dig från flera håll. Under onsdagen kan ett smärre misstag göra så att du får jobba över. Boka inga planer som inte kan ställas in den kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då det mesta flyter på bra. Din positiva inställning till arbetet gör att du är lätt att samarbeta med. Just nu har du mycket Måne i ditt tecken och det får dig att tänka mer kreativt än vanligt. Dina idéer är väldigt påhittiga och det imponerar på dina kollegor. Privat så är du ovanligt gosig och kelig den här perioden. Har du en partner får han/hon njuta av din odelade uppmärksamhet.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen får du fatt på en person som du sökt under en längre period, men mötet blir en besvikelse eftersom den här personen inte alls lever upp till dina förväntningar. Du måste börja om från början igen och hitta en annan person som kan hjälpa dig att förverkliga din idé. Under onsdagen ser du ut att vara social, både privat och på arbetet. Venus gör dig charmig vilket öppnar upp en hel del möjligheter.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du är innerligt trött på att höra vada din omgivning har för åsikt om de beslut som du fattar. Du trivs med den du är och det liv du lever just nu. Under tisdagen får en kollegas kommentar bägaren att rinna över. Normalt sett tar det ett tag för dig att bli riktigt arg, men nu tänder du till ordentligt. Din kollega bör ta sig i akt. Privat har du goda chanser till romantik den här veckan. Du verkar vara, eller vara på väg att bli förälskad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på väldigt gott humör under början av veckan. Det flyter på bra på jobbet och du kommer hem i tid på kvällarna. Under onsdagen uppstår en situation som förändrar allt. Du blir tvungen att reda ut det här problemet innan det blir ännu allvarligare. Tänk på att det inte är fegt att be om hjälp. Känner du att du inte hanterar situationen bör du både för din egen skull och för ditt arbetes skull fråga om du kan få lite assistans.

Fiskarna 19/2-20/3

Var försiktig med att yttra dig i en fråga där du inte känner till alla fakta. Har du otur så vänds din åsikt emot dig och du blir tvungen att försvara din ståndpunkt. Under tisdagen får du träffa en ny person. Det kan vara en ny kollega, eller en vän till en vän. Det blir ett intressant möte som väcker känslor. Onsdagen och torsdagen handlar om att vara effektiv. Du måste planera både ditt privatliv och ditt arbete noggrant.

Annons