Skapa tid för varandra

15 jan, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag blir väldigt konfunderad när jag studerar min omgivning. Jag har många barnfamiljer i min vänskapskrets och bland mina arbetskamrater. Det som förbryllar mig är hur många familjer tycks leva liv där de ständigt går om varandra. Ett exempel är en vän som ibland inte ser sin man mer än ett par timmar i veckan, hur lyckas man då hålla kärleken vid liv? Jag tror att det är viktigt att boka in tid för varandra lika mycket som vi bokar in parmiddagar och fotbollsträningar. Ett biobesök utan barn kan faktiskt vara riktigt romantiskt när man är småbarnsförälder, det krävs inte så mycket för att återuppliva kärleken.

Affi, du har ett väldigt allvarligt problem som du borde vända dig till en jourrådgivning med. Ditt horoskop tala om problem med det förflutna som DU måste ta tag i. Sök hjälp,  så här kan du inte ha det. Numret är 202-505050 (kvinno jouren), du kan vara anonym om du vill, men där finns det personer som vet hur du ska tackla den här situationen.

Marianna, ditt förhållande verkar rätt så destruktivt. Jag tror inte på att det kan stå personer i vägen för en lycklig relation, då är det något som inte stämmmer. Innan du köper hus med den här mannen bör ni reda ut ert förhållande en gång för alla. PRATA med VARANDRA.

🙂

Felicia

Annons