Frisk luft

18 feb, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag var jag ute på lunchen och andades lite frisk luft. Jag jobbar i en bunker utan dagsljus eller fönster så att komma ut i solen är en riktigt härlig känsla även om det är minus tio grader och blåser nordanvind. Egentligen borde jag unna mig lite oftare att gå ut och äta. Bara miljöombytet gör att hela dagen känns lyxigare. Men ni vet hur det är, ibland blir man dumsnål och hellre sitter och knaprar på en bränd falukorvsskiva i en medhavd matlåda än att kosta på sig en god och näringsriktig lunch som någon annan har lagat.

Lina jag vet inte vilket horoskop du har läst, men i alla mina böcker är Oxe och Oxe en av de bästa kombinationerna som finns. Om du inte känner igen dig i Oxens karaktärsbeskrivning så kan det bero på att du har andra tecken i ditt horoskop som är väldigt dominerande. För att avgöra det måste man låta en astrolog ställa ett helt födelsehoroskop som tar hänsyn till alla aspekter, inte bara Solen.

Under 20121 har du alla möjligheter att vända ditt liv till något bättre. Du kommer att få tillfälle att utvecklas både inom jobbet om privat. det viktiga är att du släpper taget om det förflutna och vågar se framåt. Vill du lyckas i jobbet måste du satsa hårt. När det gäller ekonomi så kommer det finnas perioder då du tjänar mer och då är det ett bra tillfälle att lägga undan lite till tuffare månader.

😉

Felicia

Annons