fredag 1/7-söndag 3/7

01 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir väldigt romantisk och det mesta går i kärlekens tecken, särskilt för Vädurar som har en fast relation. Under lördagen så är du väldigt trött. Det är som om den senaste tidens ansträngningar har kommit i kapp dig. Det blir förmodligen en lugn kväll tillsammans med din partner eller med dina vänner. Söndagen handlar till stor del om att göra upp planer för den närmaste framtiden. Du har ett behov av att få uttrycka din åsikt i en viss fråga.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen blir väldigt trevlig. Du ser fram emot en lugn dag om du arbetar annars är det mest vänner eller släkt som gäller. Under lördagen passar du på att göra saker som du inte hinner med i vanliga fall. Du är inne i en period då det är viktigt för dig att bejaka din kreativa sida. Oavsett om det gäller ett hantverk, sång eller dans så vill du uttrycka dina känslor. Söndagen blir lugn, på gränsen till tråkig. Försök att aktivera dig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att lyssna på andra oavsett hur goda råd du får. Det här draget märks som mest under fredagen. På lördagen är du inte lika bångstyrig, men du väljer ändå att gå din egen väg. Lördagskvällen kan bli både roligt och aktiv om du bara bjuder till. Under söndagen tar du tag i ett problem som du länge sopat under mattan. Det blir både jobbigt och lärorikt. Nästa gång kommer du inte vänta så länge innan du gör något åt problemen.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att få andra att skina just nu och det märks inte minst under fredagen. Genom att ge en vän komplimanger och uppmuntra honom/henne så tar han/hon steget fram till centrum för all uppmärksamhet. Du känner dig nöjd med din prestation. Under lördagen undviker du att höra av dig till en släkting eftersom du vet att det kommer att blir ett ansträngande samtal. Söndagen blir den lugnaste dagen av alla. Då pustar du ut efter en lång helg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu försvarar du din position med näbbar och klor. Det kan gälla såväl arbetet som din bekantskapskrets. Du har väldigt svårt att till dig nya människor just nu. På ytan är du hur trevlig som helst, men inom dig pyr du av frustration inför varje möte med en ny människa. Lördagen blir en bra dag om du undviker att arbeta. Du känner mest för att ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Under söndagen kan det uppstå en mindre konflikt mellan dig och en yngre vän/släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra helg om du bara undviker att ta dig vatten över huvudet. Ditt största problem just nu är att du är så entusiastisk att du inte ser skogen för alla träd. Du vill verkligen hitta på utmanande och roliga saker, men ditt horoskop varnar för att du inte har energi nog att avsluta det som du påbörjat. Lägg ribban lite lägre. Unna dig lata dagar där du bara gör det nödvändigaste. Använd din positiva tänkande till att få dina vänner och familj att må bra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Om du inte reder ut ett problem med en vän eller kollega så kommer det bara växa och växa tills det blir en oöverstiglig klyfta mellan er. Visst kan det kännas fånigt at lyfta det här ämnet, men eftersom du irriterar dig på det så är det lika bra att du säger vad du tycker. Under fredagen och lördagen får du mental styrka av Mars. Utnyttja den på bästa sätt. Under söndagen kan det hända att din vän eller partner överraskar dig. Du blir både glad och rörd.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen bjuder på en stor variation av känslor. Månen gör dig extra labil så du kan gå från strålande glad till rykande ilsken på bara ett par minuter. Många av dina vänner är vana vid att du har ett hett temperament, men även de mest luttrade kompisar kommer att bli förvånade den här helgen. Oroa dig inte, det här är en intensiv men rätt så kortvarig påverkan. Lördagen och söndagen blir aktiva, roliga och en smula sorgliga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen lite som den kommer just nu. Hela helgen verkar var fri och bekymmerslös. Oavsett om du har semester eller om du fortfarande arbetar så är den här helgen helt vikt åt dig och åt dina behov. Har du familj så får de anpassa sig efter dina nycker. Du tolererar inga andras beslut än dina egna. Både lördagen och söndagen kan bjuda på överraskning. Var flexibel så kommer du ha fantastiskt roligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu så fokuserar du på den närmaste familjen eller på dina närmaste vänner. Du saknar energi och ork att ha en större bekantskapskrets. Jupiters påverkan gör att ditt behov av struktur och ordning är större än vanligt. Du vill vara den som har kontroll. Under lördagen kan du bli tvungen att omvärdera ett beslut. Söndagen handlar uteslutande om att ta hand om andra. Du Sätter dina egna behov åt sidan till förmån för andras önskningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du är på riktigt gott humör idag. Det var länge sedan som du kunde släppa loss lika glatt som du gör idag. Under kvällen träffar du vänner och njuter av trevligt sällskap. Lördagen blir lite segare. Du är väldigt trött och har du möjlighet kan dagen bjuda på en tupplur. Söndagen blir den mest produktiva dagen den här helgen. Då hinner du med en mäng mindre projekt. Din partner är nöjd med din vilja att arbeta. Som singel är det en bra dag för utflykter av alla slag

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen verkar kretsa kring att lära känna nya människor. Antingen är du på resa eller så har det konnit in nya personer i din bekantskapskrets. Vanligtvis är du nyfiken och utåtriktad, men just nu är du i avsaknad av Venus inflytande och det gör dig mindre social. Du måste anstränga dig för att lära känna de här människorna. Under lördagen väntar en hel del utmaningar. Söndagen blir den lugnaste och mest harmoniska dagen den här veckan.

Annons