Fredag 9/9- söndag 11/9

09 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir stressig, särskilt på jobbet. Det droppar in en hel del arbete som du inte räknat med, men som du måste ta tag i omedelbart. Under lördagen och söndagen passar du på att träffa främst familjen men också några vänner. Det blir en skön och avslappnande helg där du får möjlighet att njuta av din ledighet. Har du ett förhållande kan lördagskvällen blir riktigt romantisk om du bara bjuder till lite.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra. Du har visserligen mycket att göra, men det spelar ingen roll eftersom du tycker att dina åtaganden är roliga och annorlunda. På fredagen ställs det höga krav på din förmåga att prestera. Under lördagen är du ovanligt social. Det blir en härlig kväll. Söndagen blir lite lugnare. Du ägnar dig åt familjen eller en hobby. Passa på att ringa en vän som du lovat att höra av dig till, men som du glömt bort att ringa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett härligt, soligt humör och du njuter av dina lediga dagar. Det kan uppstå ett missförstånd på jobbet och då gäller det att du använder dig av din förmåga att få människor att lyssna. Under lördagen väntar en hel del aktiviteter. Som vanligt har du massor att göra. Ska du ut på lördagskvällen kan det bli ett riktigt party. Humöret är på topp och du kan lyckas med allt som du tar dig för. Söndagen är seg och du känner dig trött.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

För många Kräftor är det här en turbulent period så det gäller att du inte tappar fokus. Särskilt när det gäller arbete är det viktigt att du behåller koncentrationen. På fredagen kommer du att sättas på prov utan att veta om det. Under lördagen så träffar en eller flera vänner. Det blir en trevlig dag. Söndagen tillbringar du till stor del utomhus. Du tycker att det är skönt att komma ut i friska luften. Egentligen är du en naturmänniska.

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en ganska lugn period så njut av att slippa ha nerverna på helspänn. Under fredagen får du ett roligt förslag som du är frestad att anta. Under lördagen umgås du med bar och med äldre personer. Det blir en lärorik dag. Under söndagen bör du tag i visst problem som du har hemma. Ofta undviker du att diskutera känsliga ämnen, men det här är en situation som du måste hantera. Visa att du bestämmer.

Jungfru 23/8-22/9

Annons

Under helgen kommer du att vara mycket upptagen så räkna inte med att det blir någon vila av. Fredagen handlar till stor del om arbete och om att lösa problem. Under lördagen blir det lite roligare. Då fokuserar du på vänner och på familjen. Under lördagskvällen kanske du är bortbjuden på fest eller middag. Det finns förutsättningar för en minnesvärd kväll. Söndagen blir lugnare. Då fokuserar du mycket på dig själv och dina egna behov.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lugn helg och det är du nöjd med. Efter en händelserik vecka så tycker du att det är skönt att få slappa utan krav från din omgivning. Under fredagen ska du se upp så du inte blir indragen i en konflikt. Lördagen blir rolig, men annorlunda. Då väntar en hel del fysiska aktiviteter. På söndagen försöker du komma i kontakt med en person som du umgåtts med en hel del genom åren, men som nu tycks ha försvunnit.

Skorpionen 23/10-21/11

Annons

Du ser fram emot den här helgen eftersom du vet att den kan bli spännande. Det finns mycket Venus i ditt tecken just nu och det gör dig öppen för både kärlek och lite mindre allvarliga flirtar. Är du singel kan det bli en intressant lördag. Håll ögonen öppna och försök att röra dig där det finns mycket människor. Genom att le och visa intresse kan du locka fram möten i de mest oväntade situationer. Söndagen går i naturens tecken.

Skytten 22/11-21/12

Under både fredagen och lördagen är du på dåligt humör och det gör att du undviker sociala evenemang. Det är en negativ påverkan från Månen som gör dig lite mer sluten än du brukar vara. Det här är en kort påverkan och den kommer att lyfta från ditt tecken under söndagen eller som senast måndagen. Håll dig för dig själv den här helgen och ägna dig åt saker som du tycker om att göra på egen hand så kommer du ändå kunna njuta av din ledighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Du har många frågor men vet inte vart du ska få tag på svaren. Egentligen finns det inga riktiga svar eftersom dina frågor ofta handlar om känslor och subjektiva värderingar. Försök att hitta tid för dig själv där du får chansen att fundera lite på framtiden. Ofta är du uppbokad under helgerna så det ger dig väldigt lite egentid. Det kan vara värt att flytta på ett par aktiviteter under lördagen bara för att få möjlighet att vara ensam en stund.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra helg där du umgås med yngre personer eller barn. Fredagen är lite stressig, särskilt under eftermiddagen då du förväntas avsluta allt du börjat med. Lördagen blir lugn och skön. Du ägnar dig åt saker som har med hemmet att göra. Även söndagen blir lättjeful, men då umgås du snarare med familj eller vänner . På det hela taget blir det en riktigt bra och avslappnande helg som du har att se fram emot.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period då du har svårt att varva ned. Du stressar upp dig för småsaker och det gör att du hamnar i knipa. Under fredagen finns det en risk att du råkar förolämpa en person helt i onödan. Lördagen blir lugnare. Då ägnar du dig åt att bara njuta av dagen utan att stressa. På kvällen umgås du med vänner som du inte sett på ett tag. Söndagen blir lite seg. Du har svårt att motivera dig själv. Du är på ett uselt humör.

Annons