Fredag 9/12- söndag 11/12

09 dec, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar mest om att våga var fri. Du låter ibland andra personers åsikter hämma din kreativitet. Våga tro på dig själv och bevisa för alla andra hur fel de har. Under lördagen kan det uppstå diskussioner hemma. Troligen har det med en förändring att göra. Du är på väg någonstans i ditt liv och det medför acklimatisering både för dig själv och för din vän/partner. Under söndagen unnar du dig att bara ta det lugnt och mysa med dina närmaste vänner.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en livlig helg oavsett om det arbetar eller är ledig. Ditt liv kretsar mycket kring jul och nyår just nu. Det kan vara allt från julpyssel, klappköp till att planera den ultimata festen på nyårsafton. Du älskar den här årstiden med glöggdofter och kanelarom. Under lördagen får du passa på att visa dig från din allra bästa sida, då träffar du en person som du gärna imponerar på. Söndagen handlar om att ta till vara på en vänskap. Visa att du finns där för henne/honom.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska stressig helg. Du vill gärna vara med på allt roligt och det gör att du ibland bokar in för många aktiviteter när du är ledig. Fredagen och lördagen ser väldigt sociala ut. Då umgås du med många personer, både nära vänner och ytliga bekanta. Särskilt lördagen ställer stora krav på din sociala kompetens. Under söndagen väntar en annan form av umgänge. Det kan vara mystid med familjen eller att du deltar i ett volontärarbete.

Kräftan 21/6-22/7

Du har många planer den här helgen men risken är stor att de blir inställda på grund av sjukdom. Det finns en varning i ditt tecken att du drar på dig både förkylningar och virussjukdomar just nu. Känner du dig hängig bör du ta det lugnt och vila upp dig istället för att flänga hit och dit. Se upp så att du inte blir liggande hela nästa vecka. Under söndagen finns det goda chanser att en vän förser dig med ett riktigt saftigt skvaller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen får du inte tveka att chansa lite. Du har så mycket att vinna och inget att förlora. Normalt sett är du inte rädd för att testa gränser, men en stark influens av jord gör dig mer försiktig. Under lördagen dyker det upp en person som du fortfarande har starka känslor för. Det verkar inte bli ni två, men hans/hennes närvaro kan ställa till problem för dig. På söndagen är det främst familjen som står i centrum.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en härlig och avkopplande helg att se fram emot. Tveka inte utan njut av att vara ledig. Stäng av telefonen, tänd ljus och frossa i både saffransbullar och pepparkakor. Det förtjänar du. Under lördagen kan det finnas en risk att en släkting försöker tvinga med dig på en aktivitet som du inte vill delta i. Låt inte ditt dåliga samvete hindra dig från att avstå. Det här är din helg och då ska du göra som du vill. På söndagen är du utomhus en hel del.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska ordinär helg då det inte händer så mycket. För dig är det en skön kontrast till jobbet där det händer väldigt mycket. Njut av att varva ned, umgås med dina vänner eller din partner. Den här helgen handlar mest om att vara med dem du älskar utan att känna tvång eller krav. Både lördagen och söndagen kan bjuda på riktigt romantiska ögonblick, särskilt för nykära Vågar. Har du ingen partner finns det goda chanser till en flirt i helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del inbokat den här helgen. Det verkar vara både glöggfester och andra tillställningar på gång. Fredagen blir intensiv och den slutar senare än du tänkt dig. Lördagen börjar segt, men kommer igång under eftermiddagen och förutsättningarna finns för en riktig toppendag. Söndagen ägnar du åt lite mer stillsamma aktiviteter som att fika med vänner, julbaka eller bara slöa framför tv.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du har svårt att inte lyssna på skvaller även om du försöker intala dig själv att du står över sånt. Fredagen handlar till stor del om lösa rykten. Det är en person på jobbet som har gjort något korkat och skvallret sprider sig som en löpeld. På lördagen försöker du varva ned, men det går dåligt eftersom du är så rastlös. Under söndagen bör du gå igenom din planering inför julen. Om du är lite organiserad slipper du stressa in och ut i butiker dagen innan julafton.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktig familjehelg. Du myser med dina nära och kära. Det verkar som det osar både pepparkaksbak och julpyssel den här helgen. Fredagen är mer arbetsbetonad med en lugn kväll. Lördagen ser riktigt familjeorienterad ut och söndagen tycks till stor del handla om utomhusaktiviteter. Det kanske blir en julmarknad med familjen eller så tar du en långpromenad med dina kompisar och avslutar den på ett mysigt café.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du stressad. Du har många måsten i ditt liv både på arbetet och privat. Försök att prioritera även om det inte är enkelt. Ta inte med dig arbetet hem om det inte är absolut nödvändigt. På helgen bör du inte boka in för många aktiviteter. Du har så mycket i veckorna att du behöver de här dagarna för att varva ned och komma ikapp mentalt. Unna dig slötid framför tv eller en spelkväll med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en hel del på gång den här helgen, men inte mer än du hinner med. På fredagen får du en oväntad komplimang av en kollega eller en chef. Under lördagen väntar en fest eller en middag. Det kan vara att du är bortbjuden eller så är det du som är värd/värdinna. Under söndagen satsar du på att få en del av julshoppingen avklarad. Du tycker det är skönt att slippa stressa i julruschen.

Annons