Fredagen 13/1- söndag 15/1

13 jan, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt påhittig den här fredagen. Genom din charm och din förmåga att säga rätt saker vinner du de flestas gillande. Under lördagen bör du undvika att boka in dig på allt för många aktiviteter, risken är stor att du inte orkar med att uppfylla all dina löften. På kvällen vill du helst mysa med dina vänner eller med din familj. Du är inte särskilt partysugen just nu. Under söndagen passar du på att vara ute så mycket som vädret tillåter.

Oxen 20/4-20/5

Du har fullt upp den här fredagen. Det verkar vara ett ganska späckat schema redan från morgonen. Under lördagen träffar du mycket släkt eller vänner. Kanske är det en födelsedag eller något annat som ska firas. Du är social och har det trevligt. Söndagen blir lite lugnare, även om du har en del måsten även här. Glöm inte ett samtal som du lovat att ringa. Någon väntar på att du ska höra av dig. Slarva inte med mat och sömn den här helgen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ovanligt inspirerad just nu och det märks inte minst på ditt sätt att ta dig an dina arbetsuppgifter. Fredagen blir både kreativ och effektiv. Ska du ut på kvällen kan du räkna med en oförglömlig kväll full av udda möten med nya människor. Under lördagen får du möjlighet att visa vem du är för en person som du gärna vill lära känna. Söndagen handlar mest om att vara redo för överraskningar.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen lovar en hel del, men kan visa sig jobbigare än du trott. Du är uppe tidigt och sent i säng. En konflikt under dagen kan bli svår att lösa. Lördagen blir en lugn kontrast till fredagen. Då kan du slappna av för första gången på länge och bara vara utan krav. Söndagen försöker du få ordning på din lätt kaotiska ekonomi. Här gäller det att ha koll på varenda utgift. Just nu balanserar du mellan dålig och usel ekonomi, men det kommer att bli bättre snart.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Helgen kan bli riktigt äventyrlig om du bara vågar ge lite mer av dig själv. Som det är nu är du ofta rädd för att tappa ansiktet och då kan du bli tråkig snarare än ditt vanliga varma jag, särskilt när du är ut bland personer som du inte känner. Fredagen handlar om att vara social och om att knyta kontakter. Lördagen blir inte lika överraskande och varierande som fredagen, men lugnet har sin charm. På söndagen måste du infria ett löfte.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en stillsam helg. Om du ska vara social är fredagen den bästa dagen, då har du mycket inflytande från Venus och det ger sig både charm och utstrålning. På lördagen vill du bara vara hemma och pyssla. Har du inte slängt ut julen ännu är det mycket möjligt att det är den typen av aktiviteter du ägnar lördagen åt. Söndagen verkar mer utomhusbetonad. Har du möjligheter tar du en lång promenad och rensar tankarna.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Den här helgen handlar mest om att vara ekonomisk och försök vända lite på slantarna. Du har gjort av med mer pengar än du tänkt dig under julen så nu är det bara att snåla. Även om det inte blir blodpudding och fiskpinnar som helgmat så får du räkna med en rätt så spartansk kosthållning och du bör undvika att gå ut eftersom frestelsen att göra av med pengar kan bli för stor. En bra sak att ta tag i den här helgen är att ta kontakt med vänner som du glidit ifrån men som du saknar.

Skorpionen 23/10-21-11

Med Pluto i en gynnsam position kan det här bli en riktigt bra helg. Det är dags att du förverkligar de planer och idéer du har. Både fredagen och lördagen passar bra till alla typer av sociala evenemang. På söndagen är du inte lika social utan föredrar att hålla dig mer för dig själv, En bra dag att ägna åt träning eller meditation. Du funderar mycket över framtiden, men de svar du söker kan du bara finna inom dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen lever du upp och ingen gnistrar så som du när du är på det humöret. Den här dagen passar det bra att gå på date eller fest. Du är förförisk, övertalande och helt oemotståndlig. Även under lördagen håller den påverkan i sig, även om den inte är lika starkt som på fredagen. Söndagen passar bäst till fysisk träning och all form av motion. Du tänker som bäst när du rör på dig och just nu har du en del att tänka på.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en seg inledning på helgen. Fredagen blir inte alls så lyckad som du skulle önska. Du har höga förväntningar som inte infrias. Under lördagen möter du personer som du helst vill undvika. Här gäller det att hålla god min. Söndagen är den verkliga behållningen v den här helgen. Då lever du upp på allvar och njuter av trevligt sällskap och massor av värme från någon du tycker om. Det blir en oförglömlig dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Mycket i ditt liv handlar om att vilja göra mer för andra än för dig själv. Just nu kompromissar du mycket för att få alla bitar i ditt livspussel att falla på plats. Glöm inte dina egna behov för då kan allt som du jobbar falla isär igen. Sätt av tid för dig själv den här helgen. Ägna dig åt en hobby som du gillar eller ta ett par timmars timeout där du kan njuta av lugnet ifred. Bästa dagen för fysisk träning är fredagen. Då har du som mest energi.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu ifrågasätter du mycket i din omgivning och det skapar problem. Nöj det med att det mesta som du planerar fungerar bra. Du trivs både med ditt privatliv och med ditt arbete. Den här helgen har du en hel del att se fram emot och det mesta verkar röra kärlek. Kanske är du nyförälskad eller så har ditt gamla förhållande fått en nytändning. Njut av att känna dig sexig och vacker.

Annons