Tillbaka till åttiotalet

25 feb, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag ska avi ha gäster på middag och det blir en riktig retroupplevels. Med räkcocktail, plankstek och Galce au Four (glass i ugn) på menyn räknat vi med att våra gäster ska uppleva det glada åttiotalet igen. Naturligtvis bli den en modern tvist på varje rätt, det skulle inte vara roligt om man inte fick hotta upp de gamla godingarna lite. Säga vad man vill med isbergsallad, bearnaisesås och paketglass är inte särskilt roligt, det behövs ett nytänk för att göra menyn lite mer spännande.

Sara undrar över hur Våg och Jungfru passar ihop.  Jungfrun upplever ofta Vågen som charmig och attraktiv men på tid och längd blir hon galen på hans opraktiska sida och hans oförmåga att bestämma dig. Vågen upplever ofta jungfrun som för dominerande och lite väl fyrkantig.

Alba undrar över Tvillingarnas kärleksliv i vår. Under våren och sommaren tycks det vara svårt för Tvillingarna att släppa in någon ny i sitt liv. Du måst backa och fundera lite över ditt liv, det är först när du släpper det förflutna som du är redo för framtiden. Bäst månaderna att finna en partner är under oktober och december.

🙂

Felicia

Annons