Fredag 11/5- söndag 13/5

11 maj, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen får du chansa lite om du ska klara en uppgift. Det här är inget du gjort tidigare, men med hjälp av fantasin kommer det att gå bra. Lördagen blir den stillsammaste dagen den här helgen då sover du länge och slöar hela dagen. På kvällen är du i toppform och vill träffa kompisar. På söndagen har du flera olika aktiviteter inbokade. Då gäller det att du håller högt tempo hela dagen. Du får en fråga som tål att fundera på.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska jobbig fredag. Du lägger ned hela din själ på jobbet och det gör att du är totalt slut på kvällen. Tyvärr är inte din partner/dina vänner lika utmattade. De vill umgås, gärna halva natten. Under lördagen har du en del mindre projekt att ta tag i. Det blir en givande dag där du får ganska mycket uträttat. Kvällen blir lugn, äntligen får du vila. Under söndagen verkar du fira en födelsedag eller en annan händelse. Det blir en social och trevlig dag med betoning på familjen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen passar du på att jobba extra hårt så att du kan ta det lugnt i helgen utan dåligt samvete. Det är mycket att göra nu och du vill helst slippa att ligga vaken på nätterna med dåligt samvete över allt som du inte hunnit med. Lördagen passar bra att uppdatera sig på skvaller i bekantskapskretsen. Du kommer att upptäcka att det finns mycket som du inte vet om. Under söndagen kan det uppstå problem med en vän. Ha tålamod.

Kräftan 21/6-22/7

Du har haft en del problem med en kollega och nu är det dags att ni reder ut era mellanhavanden. Det är möjligt att er relation kommer att fungera mycket bättre bara ni pratar ut om saken. Under lördagen inser du att du begått ett ekonomiskt misstag. Det går att rädda situationen om du bara agerar snabbt. Under söndagen ska du inte ha för höga förväntningar på din partner. Han/hon är seg och orkar inte lika mycket som du gör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen får du lov att be om ursäkt till en kollega som du klivit på tårna. Det blir en ganska pinsam historia, men det kommer att kännas bättre efteråt. Under lördag förväntas du delta i en rad aktiviteter. Frågan är om du verkligen orkar ge järnet hela dagen eller om energin dalar efter lunch. På kvällen finns det en chans att du möter en mycket speciell person. Söndagen handlar mest om att motivera sig själv. Det gäller att hitta det där som du brinner för.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du massor att tänka på. Det gäller att hålla tungan rätt i munnen och inte brusa upp om du blir stressad. En kollega tenderar att pressa dig och det gör att du blir arg. Under kvällen passar det bra att umgås med vänner. Lördagen blir en ganska lugn dag utan några omfattande aktiviteter. Du slappnar av och njuter av stunden på ett sätt som du inte unnat dig på länge. Under söndagen passar du på att vara utomhus en hel del.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen gör du något som du inte gjort tidigare. Det blir en omdanande upplevelse som kan bli inspiration för framtiden. På kvällen kretsar det mesta kring familjen och vännerna. Genom att vara med dina när och kära så laddar du energi. På lördagen får du många nya intryck. Kanske är det tal om en kortare resa. Söndagen blir givande på mer än ett sätt. Du får ett trevligt bemötande av en person som vanligtvis kan vara rätt så grinig.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen handlar mest om att hinna ikapp. Genom att fokusera på det som du tycker är viktigt kommer du att uppnå dina mål snabbt. Under kvällen möts du av värme och trygghet. Lördagen blir ganska stressig. Du har svårt att dela upp alla måsten i mindre delar. Det lutar hela tiden åt att du kommer missa vissa saker. Under söndagen är ekonomin i fokus. Det ser ut som du planerar en resa eller något annat som kostar en hel del pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar fredagen med ro. När dina kollegor stressar så lättar du upp stämningen med skämt och practical jokes. Under eftermiddagen förstärks Venus påverkan och du blir mer karismatisk än du brukar. Räkna med en hel del flirtande från både kollegor och personer du inte känner. Sug i dig känslan av att vara attraktiv. Under lördagen förväntas du ta ställning till ett problem som har medfamiljen att göra. Söndagen blir ganska tråkig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen ska du undvika att besvara en fråga som har med framtiden att göra. Du behöver betänketid och blir du stressad kommer du med största sannolikhet att fatta fel beslut. Lördagen blir en trevlig om än intensiv dag. Du umgås mycket med släkt och vänner just nu. Under söndagen verkar det finnas en hel del barn eller ungdomar i din närhet. Det kan på många sätt bli en tålamodsprövande dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du chansar lite väl mycket när det gäller ditt arbete. Försök att behålla fokus på det som är viktig istället för att hela tiden starta upp nya projekt. Under kvällen ägnar du dig åt familjen. Lördagen blir intensiv på ett annat sätt. Du verkar delta i ett evenemang av något slag och det tar mer tid än du tänkt dig. Under kvällen passar du på att laga god mat och umgås med familjen. Söndagen blir nästan lika intensiv som lördagen även om betoningen mer ligger på socialt engagemang den dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra helg där du kombinerar fritid och arbete. Du har en bra rytm i din vardag och nu flyter även helgerna på bra. Lördagen blir social, trevlig och lättsam. Kvällen blir sen, men det gör inte så mycket. Söndagen är den dag som passar bäst för träning och fysiska aktiviteter. Du får inte glömma bort dig själv och dina behov. Ibland får du ta en paus från omgivningens krav.

Annons