Fredag 25/5- söndag 27/5

25 maj, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen får du vara beredd på att rycka in lite var stans. Du är behövd och folk kommer att be dig om hjälp. På lördagen är det familjen eller dina närmaste vänner som gäller. Du myser gärna hemma hela dagen utan att aktivera dig allt för mycket. På kvällen äter du gärna en god middag med någon som du inte sett på länge. Söndagen blir klart den aktivaste dagen den här helgen. Då har du en massa saker som du vill och som du måste hinna med.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv helg och en ännu mer intensiv fredag. På dagen tar arbetet l din uppmärksamhet i anspråk. Just nu är det så många olika bollar i luften så det gäller att du är skärpt. På lördagen verkar du kombinera arbete med fest. Det kan vara ett projekt i hemmet eller så jobbar du faktiskt den här dagen. På kvällen har du trevligt, men du orkar inte hålla igång så länge som du skulle önska. Söndagen blir en riktig vilodag. På sin höjd bakar du lite eller planterar om blommor.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen är en intensivt krävande, men väldigt spännande dag på jobbet. Du får lära dig en massa nya saker och du känner hur du utvecklas. Lördagen blir rolig och aktiv, men på ett annat sätt. Då är det främst utomhusaktiviteter eller sport som gäller för dig. Du umgås nästan hellre med kompisar än familjen den här dagen. På kvällen är du trött, men du verkar ändå håll igång rätt så sent. Söndagen liknar lördagen, men inte fullt så aktiv.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser fram emot att sluta jobbet den här fredagen för du verkar ha något roligt inplanerat på kvällen. Se bara till att det inte blir för sen eftersom det blir en lång dag på lördagen. Lördagen handlar om gemenskap och om att arbeta tillsammans. Någon som du tycker om litar på att du är pigg och hjälpa till den här dagen. Kvällen blir tidig eftersom du är trött. Söndagen går i lugnets tecken. Visst träffar du gärna vänner och skvallra lite, men inte mer än så.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en produktiv fredag att se fram emot. Genom att vara så effektiv som möjligt har du en chans att komma tidigt från jobbet. På kvällen träffar du gärna vänner eller umgås med familjen. Under lördagen väntar en fysiskt och psykiskt krävande utmaning. Här gäller det att våga ta ut svängarna och ändå tänka rationellt. Söndagen blir trevlig. Det ser ut som du firar en födelsedag eller något liknande.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar för seriöst på arbetet just nu. Visst är det bra att gå in i sitt jobb, men tänk på att du har ett privatliv med vänner och familj som gärna vill se lite mer av dig. Under lördagen tar du ställning i en diskussion inom familjen. Det kan hända att du blir impopulär när du väljer sida, men du känner att i det här fallet har du inget val. Under söndagen kan du passa på at avsluta några av alla hundra projekt som du har på gång hemma.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen är full av valmöjligheter vilket brukar vara något av en mardröm för den veliga Vågen. I det här faller är det roliga saker att välja mellan, men du får ändå svårt att bestämma dig. Under lördagen träffar du en person som en stor portion charm och som gärna flirtar lite med dig. Sug i dig av alla komplimanger som du får. Du förtjänar att känna dig vacker. Söndagen handlar om att knyta kontakt med en vän som du nästan aldrig hör av längre.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra fredag där du får skratta en hel del. Du gillar ett högt tempo och utmaningar så därför är det inga problem för dig när du får mer att göra så länge det är rimligt. Under fredagskvällen väljer du antingen att mysa hemma framför tv eller umgås med några vänner. Det blir en rätt stillsam kväll. Lördagen blir både fantasifull och spännande. En vän vill visa dig något som du aldrig sett tidigare och det du ser kommer att kittla din fantasi.

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen är Månen stark i ditt tecken och det gör att du är ovanligt medkännande och intuitiv. En vän som har problem med sin partner söker upp dig för att få råd. Du ställer gärna upp och lyssnar på din kompis, men du vill ogärna ta ställning mot din väns partner. Under lördagen och söndagen kan det hända att du stöter på en eller flera personer som ler lite extra mot dig. Just nu är du väldigt attraktiv i mångas ögon

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska stressig inledning på helgen. Du har planerat att ha folk eller så vill du bara ha extra fint hemma. För dig går hela dagen och kvällen åt att förbereda lördagen. Jobbar du är du disträ och frånvarande på arbetet. Under lördagen har du lika fullt upp, både på dagen och på kvällen. När du äntligen får dina gäster är du trött men nöjd med din prestation. Under söndagen tar du det väldigt lugnt. Du behöver få vila ut.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om att komma till avslut med ett större projekt som du har haft ansvar. Du känner dig både stolt och vemodig när du lämnar över ditt skötebarn. Under helgen går Solen in i ditt tecken och ger dig välbehövlig energi. Lördagen blir festlig. Du är bortbjuden på ett evenemang som du är lite tveksam till, men när du väl är där har du riktigt kul. Söndagen blir lagom aktiv. Du har några mindra projekt som du vill hinna med.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir härlig. Du har visserligen mycket att göras, men din inspiration är tillbaka och då kan du jobba hur mycket som helst. Lördagen handlar mer om att vila än om att aktivera sig. Du är slut efter en jobbig vecka och vill bara ta det lugnt. Kvällen ägnar du gärna åt en bra film eller bok. Söndagen ser lite mer aktiv ut. Med mars på ingående känner du att du vill ta tag i en del projekt i hemmet.

Annons