Måndag 26/11- torsdag 29/11

26 nov, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en vändning under den här veckan. Ditt liv som fram till nu varit rätt så lugnt får en dramatisk tempohöjning och det gäller att du hänger med. Måndagen och tisdagen handlar om att vara organiserad och om att lyssna på andra. Onsdagen blir den dag då det kommer krävas mest av dig. Se till att vara utvilad, Under torsdagen blir du överraskad av en kollega eller vän. Det här är inte vad du räknat med, men det är roligt och annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Du har en lång och väldigt intensiv vecka att se fram emot. Redan måndagen och tisdagen är det väldigt mycket att göra, trots det behåller du ditt goda humör och din förmåga att få människor att må bra. Under onsdagen varvar du ned en smula, du har insett att du kan inte kan vara alla till lags på samma gång utan att du måste prioritera det som är viktigt för dig. Torsdagen tycks handla om att lära sig nya saker och om att utvecklas.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir väldigt intensiv eftersom du förväntas delta i mer än ett projekt. Du måste klara av att hålla flera bollar i luften samtidigt. Under tisdagen har du lätt för att råka i bråk. Ditt humör domineras av Pluto och ger dig en kort stubin. Även under onsdagen och torsdagen är du lättretad, även om tisdagen är värst. Undvik uppgifter som kräver tålamod de här dagarna. Torsdagskvällen passar bra att träffa vänner eller utöva någon hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då arbetet dominerar din vardag. Du har inte mycket tid över för annat än att jobba, äta och sova. Det kommer att lätta något mot slutet av veckan, men fram till dess gäller det att du har tålamod. Under tisdagen ska du se upp för rykten som är osanna.  Risken är att du hamnar i en besvärlig konflikt. Onsdagen och torsdagen blir dagar där du måste våga ifrågasätta en persons omdöme.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under den här veckan ska du inte tveka att följa ett råd som du fått. Det känns kanske lite konstigt att avvika från dina vanliga rutiner, men du kommer snart att märka att det här nya sättet att jobba på både är mer effektivt och roligare. Under tisdagen kan en nyhet få dig att bli disträ. Onsdagen handlar om att arbeta fysiskt och att ha roligt. Under torsdagen tvekar du en del, men till slut vågar din lita på din instinkt.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir en bra början på en rätt så stressig vecka. Du har en förmåga att få människor med dig och din entusiasm är smittsam. Under tisdagen väntar roliga nyheter. Onsdagen handlar mer om att trotsa en äldre släkting än att arbeta. Du försöker att fly undan att löfte som du gett. På torsdagen märks Merkurius inflytande all mer. Din förmåga att övertala kollegor och vänner hjälper dig ur många kluriga situationer.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska stressig inledning på veckan, du har många måsten och inte så mycket tid som du skulle önska. Under tisdagen och onsdagen får du en önskan uppfylld. Kanske blir det inte så som du tänkt dig, men du blir ändå glad. Torsdagen blir underhållande och lärorikt. Du får belägg för en hel del av dina teorier. Tänk på att alla inte är lika intelligenta som du är, låt dina kollegor får komma fram till svaren på sitt eget sätt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Veckan bjuder på mycket underhållning och en hel del roliga upplevelser. Trots att du njuter av att lära dig nya saker så känner du dig stressad över allt som du inte hinner med. Under tisdagen och onsdagen kan ett rykte få dig ur balans, ta reda på fakta. Torsdagen handlar till stor del om ekonomi, du planerar för ett större inköp och behöver ett råd från en vän. Ventilera dina tankar med din kompis, kanske kan han eller hon få dig att se saker från ett annat perspektiv.

Skytten 22/11-21/12

Veckan blir stressig, trevlig men periodvis väldigt jobbig. Trots att Venus ger ditt tecken balans och ett gott humör så kommer du inte ifrån att det är väldigt mycket att göra på jobbet just nu. Under tisdagen kan du få en hel del komplimanger från en vän eller kollega som beundrar dig. Onsdagen är löftesrik, men dina förväntningar infrias inte på det sätt som du tänkt dig. Under torsdagen ska du undvika situationer där du måste ta ett eget ansvar. Den här dagen jobbar du bäst i grupp.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan handlar om att initiativ och att våga vara lite egen. Det blir en rolig vecka om du bara följer dina instinkter. Just nu finns det en hel del kreativt tänkande i ditt tecken och det gör att du trivs bäst när du får utveckla och förädla ditt arbete. Under onsdagen kan en vän få dig på riktigt gott humör hennes humor lockar alltid fram ett skratt från dig och det förgyller din dag. Under torsdagen bör du inte låta en kollega göra dina arbetsuppgifter, det finns en risk att han/hon slarvar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du inte kommer att hinna med allt som du lovat att göra den här veckan så det är bra om du redan på måndagen försöker att sålla bort sådant som inte behöver prioriteras. Under tisdagen och onsdagen får du goda råd från en person som står dig nära. Lyssna på honom/henne. Han/hon känner dig nästan bättre än du känner dig själv. Under torsdagen är du driven och initiativrik.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet vad du vill just nu och det gör att du kan upplevas som envis och oresonlig. Försök att visa att din vilja att följa dina egna tankar bara är ett sätt för dig att utvecklas, inte ett sätt att jäklas med andra. Under tisdagen får du inte tveka när du får en chans att leda en grupp eller ett samarbete. Ditt sätt att förmedla dina idéer är din största tillgång just. På torsdagen får du vara lite vaksam på mindre detaljer

Annons