Fredag 1/2- söndag 3/2

01 feb, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen handlar om att planera framtiden. Redan på fredagen stöter du på en del problem som du måste ta itu med. På kvällen gäller det att övertala en vän eller släkting att inte ge upp det projekt som han/hon har påbörjat. Lördagen blir lugn. Du fokuserar mycket på att planera inför våren och sommaren. Har du en partner så kan lördagskvällen bli riktigt romantisk. Det finns närhet och värme i ditt horoskop. På söndagen rör du gärna på dig.

Oxen 20/4-20/5

Du har en lång helg att se fram emot. Fredagen tycks fokusera på någon som står dig nära. Det kan vara att ni firar något tillsammans eller så äter ni bara en god middag ihop. Under lördagen tycks du tvingas till att vara mer social än du egentligen vill. Det är bara att plocka fram charmen och fyra av ett strålande leende. På söndagen passar du på att fixa lite i hemmet. Det blir en bra dag att komma ikapp med lite av varje.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen ska du inte ifrågasätta en släkting. Han eller hon är ganska aggressiv just nu så risken är att er diskussion slutar med bråk. Under lördagen umgås du gärna med vänner. Det har varit mycket släkt och familj den senaste tiden så nu vill du gärna träffa kompisar. Under lördagskvällen möter du nya människor och du får en hel del nya intryck. En bra dag med andra ord. Söndagen handlar om att vila och ta det lugnt. En riktigt slö dag.

Kräftan 21/6-22/7

En nyhet som du får under fredagen kan bli riktigt svår att smälta. Ge dig själv tid och försök att fundera igenom alla möjligheter innan du visar vad du känner. Det kan visa sig att det här egentligen är positivt för dig om du ser saken ur ett längre perspektiv. Under lördagen är du på riktigt gott humör. Du njuter av att ha många människor omkring dig och du deltar gärna i gruppaktiviteter av olika slag. Söndagen blir en bra blandning av vila och fysisk aktivitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen ska du inte missunna en kollega att få stå i rampljuset. Även om du har bidraget nästan lika mycket till hans/hennes framgång som han/hon själv så kan du ta ett steg tillbaka. Lördagen blir familjär och hemtrevlig. Det ser ut som du firar en födelsedag eller något annat den här dagen. I ditt horoskop finns massor av värme som har med din familj att göra. Under söndagen kan en pinsam situation uppstå när du avslöjar något du borde hålla tyst om.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen tycks handla om en resa. Kanske är det du som reser bort, men det kan också vara en nära vän eller familjemedlem som ska ut och åka. Under fredagen verkar du grubbla mycket. Något eller någon bekymrar dig. Lördagen blir trevlig. Du möter många nya människor den här dagen och du får många nya intryck. Dagen blir lång och lärorik. Under söndagen är du stressad. Du måste fullfölja något som du påbörjat, men tiden tycks inte räcka till.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir lagom aktiv. Du har en hel del att göra, men inte så mycket energi som du skulle vilja ha. Solen är på väg bort från ditt tecken och det ger en kortvarig energisvacka. Försök att peppa dig själv och belöna varje framsteg som du gör. Under lördagen är det helt okej att vila och ta det lugnt. Stressa inte in i nya projekt, utan unna dig att få vara riktigt, riktigt lat för en gångs skull. Under söndagen passar det bra att träffa människor, särskilt vänner som står dig nära.

Skorpionen 23/10-21-11

Helgen blir aktiv. Du tycks ha lovat bort dig på flera håll så det finns väldigt lite tid över för att vila och ta det lugnt. Under fredagen bör du inte glömma ett löfte som du gett. På lördagen hör du skvaller som med största sannolikhet inte stämmer. Kolla fakta innan du tror på alla rykten. Under lördagskvällen vill du gärna träffa vänner, men de är bortlovade på annat håll. Söndagen handlar om val på ett eller annat sätt. Du tvingas ta ställning i en ganska komplicerad fråga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir kreativ och rolig. Du kan ta egna initiativ, och dina kollegor uppskattar dina inlägg i diskussionerna. Under fredagskvällen passar det bra att gå ut och träffa vänner. Din sociala energi är på topp och du charmar alla du möter. Under lördagen är du trött och hängig. Ta hand om dig själv och unna dig att få sova ut ordentligt. På söndagen finns det en hel del olika frågor att ta ställning till. Mycket berör din privata ekonomi, och de frågorna är ganska akuta.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir rolig och lite annorlunda. Ett löfte som du gett infrias och det resulterar i en trevlig men ganska stressig fredagskväll. Under lördagen fortsätter du med ett projekt som du påbörjat tidigare i veckan. Det blir en bra dag där du får kreativitet och massor av idéer från en påverkan från Månen. Under söndagen bör du fundera noga över hur du ska hantera en rätt så känslig familjesituation. Här gäller det att uppbåda din diplomatiska sida. Undvika att vara allt för ärlig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen tycks fokusera kring dig och dina intressen. På fredagen blir ett projekt som du arbetet med uppmärksammat och du får en massa positiv respons. På kvällen ärter du gärna god mat med vänner eller med familjen. Under lördagen tar du det lugnt tillsammans med din närmaste familj. Det blir en dag med mycket utomhus aktiviteter, i alla fall om vädret tillåter det. Söndagen handlar om gemenskap. Då hinner du träffa en massa personer som du inte sett på länge.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra om än stillsam helg. Även om fredagen är stressig på dagen så slutar den lugnt. Du kan unna dig en riktig myskväll hemma. Under lördagen pysslar du mer än arbetar hårt. Du har några mindre projekt som du vill få klart, men inget är särskilt betungande. Under söndagen får du en hel del komplimanger från både släktingar och vänner. Venus ger dig en speciell utstrålning och det gör att du ser ovanligt fräsch och utvilad ut.

Annons