Söndag 23/11

22 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en riktigt lat och skön söndag. Du får möjlighet att pusta ut från vardagen och ägna dig åt saker som du tycker är roliga. En släkting väntar på att du ska höra av dig under dagen, glöm inte bort honom/henne.
Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen är det fullt upp. Du har en hel del saker som du måste hinna med, och saker som du vill hinna med. På förmiddagen verkar du ställa upp för en organisation eller något liknande. Eftermiddagen handlar om en familjesammankomst.
Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir en bra avslutning på veckan. Du njuter av att kunna dra ned tempot rejält den här dagen. På kvällen träffar du gärna vänner och umgås. Det blir en lättsam dag där värme och vänskap genomsyrar dagen.
Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du lätt för att impulsshoppa och idag är det värre än vanligt. Du gör fynd som du egentligen inte behöver och det resulterar i att du gör av med pengar i onödan. En god nyhet sätter guldkant på dagen.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Den här söndagen tänker du inte backa i dina mål. Du vet att tidpunkten är viktig som du lyckas med det du förutsatt dig att göra. Under kvällen träffar du många människor. Det tycks vara en fest eller en sammankomst av något slag.
Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra söndag, särskilt för tidigt födda Jungfruar. Du har roligt utan att överanstränga dig. På det hela taget tycks den här söndagen handlar om att vara flexibel och ha kul. Kvällen blir ovanligt sen och det kan påverka måndagen.
Vågen 23/9-22/10

Din fantasi är på topp så sätt igång och kreera. Visa och du har en skapande sida som inte bara kan fungera i arbetssammanhang utan även kan ta sig i uttryck när du är privat. Under söndagskvällen vill du gärna vara för dig själv.
Skorpionen 23/10-21-11

Den här söndagen är du mycket bestämd när det gäller en viss fråga. Din vän eller partner är förvånad över din envishet. Du brukar vara mer flexibel. Under eftermiddagen har du möjlighet att träffa människor i ett socialt sammanhang.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en rofylld söndag där du har möjlighet att vila upp dig ordentligt. Stäng av telefoner, datorn och tv. Det är viktigt att du är media fri lite då och då och det här är en utmärkt dag att gör det på. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och god mat.
Stenbocken 22/12-19/1

Du vill gärna prestera idag, särskilt när det gäller idrott och träning. Eftersom du har så höga krav på dig själv kan det bli jobbigt. Försök att bara ha roligt istället för att alltid försöka vara bäst. På kvällen kan en önskan slå in.
Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blandar du nytta med nöje. Det blir en rolig och varierande dag där du hinner med både att göra lite saker som du själv tycker är skoj och att umgås med familjen. Under kvällen överraskar du en vän som blir glad och rörd av din omtanke.
Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir en rofylld dag där du får möjlighet att umgås med familjen eller med vänner. Du känner dig lagom motiverad när du tar dig an ett projekt som har med hemmet att göra. På kvällen skvallrar du gärna med en vän.

Annons