Tisdag 25/11

24 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på variation. Du har mycket att göra och tiden går fort. Glöm inte bort ett löfte som du gett en person som står dig nära. Det är viktigt att du håller vad du lovar. På kvällen försöker du får tid över till en hobby.
Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen siktar du på att nå flera olika mål. Det blir en givande dag även om du är rätt så trött när du kommer hem på kvällen. Under tisdagskvällen finns det risk att du grälar med en familjemedlem. Han/hon vet hur han/hon ska provocera dig
Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen blir en rätt så stressig dag. Du har många olika saker som du vill hinna med så det gäller att inte ligga på latsidan. Under kvällen kan ett samtal få dig att helt ändra ståndpunkt. Nya fakta har kommit fram i den här diskussionen.
Kräftan 21/6-22/7

Du vet hur du ska lägga orden för att få som du vill och det är bra. Tänk bara på att det inte alltid är en seger att tvinga igenom sin vilja. Ibland kan en kompromiss vara nog så givande. Kvällen handlar om att finnas till hands för någon du bryr dig om.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du har utsatt dig själv för ett test av något slag och idag får du resultatet. Det handlar snarare om en utvärdering än ett betyg. Hur nöjd du bli beror till stor del på vilka förväntningar du har. På kvällen vill en vän träffa dig.
Jungfru 23/8-22/9

Du tänker mycket på ekonomin just nu. Det handlar om att få pengarna att räcka till, något som du inte är så bra på. Försök att hitta en medelväg där du kan tillfredsställa dina habegär samtidigt som du inte gör av med så mycket pengar. Loppis kanske?
Vågen 23/9-22/10

Under dagen ifrågasätter du en kollegas omdöme. Han har en förmåga att blåsa upp sin egen betydelse medan han undergräver ditt värde. Här gäller det att låta honom falla för egen hand. Ha tålamod så löser sig problemet.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen inleds ganska lugnt, men låt dig inte luras. Det här lugnet innan stormen som kommer blåsa upp under eftermiddagen. En vän har problem både med sin relation och med pengar, hon vänder sig till dig för att få hjälp.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en förhållandevis lugn och skön tisdag där du lyckas hinna ikapp med en del arbete som halkat efter. Under kvällen möter du en person som imponerar på dig med sin kunskap inom ett visst område.
Stenbocken 22/12-19/1

Din tisdag inleds inte så bra. Du blir arg på en vän och du känner dig bortglömd av någon du bryr dig om. Som tur är så reder alla missförstånd ut sig och dagen ser ut att bli riktigt rolig, med en antydan till romantik för singel Stenbocken.
Vattumannen 20/1-18/2

Ibland kan du vara rätt så påstridig och det är du i det här fallet. En vän som du inte träffar så ofta blir plötsligt uppjagad av dig för att vara med på en aktivitet som egentligen inte intresserar honom/henne.
Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen blir du arg för ingenting. Du har en negativ påverkan i ditt horoskop som främst rör ditt humör. Försök att lägga lite band på dina känslor, särskilt under kvällen då du är som mest temperamentsfull.

Annons