Fredag 9/1

08 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen blir lite äventyrlig för din del. Du testar dina gränser på mer än ett sätt. Under dagen möter du en person som utmanar dig att prestera ditt yttersta. Kvällen blir lagom lugn och mysig. Du njuter av kontrasterna den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du inne i en period där du har svårt att se vad du ska gör med framtiden. Plötsligt uppenbarar sig fler alternativ än du planerat för och det kräver en del eftertanke. Kvällen handlar om att vila upp dig. Du verkar inte vara helt kry.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här fredagen blir både spännande och stressig. Du tvingasta tag i problem som är arbetsrelaterade, men som även till viss del påverkar ditt privatliv. Här gäller det att hålla isär dina intresseområden från jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen kan ett förslag komma lite som blixten från en klar himmel men i själva verket är det noga genomtänkt från din partner och inte alls spontat som det verkar. Din reaktion kommer att ge honom/henne de svar som han(hon letar efter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen inleds stillsamt men tempot accelererar under dagen så avslutning blir väldigt stressig. Det som är ditt största problem är bristen på planering. Du klarar inte att hålla isär alla måsten från saker som går att skjuta på.

Jungfru 23/8-22/9

Just den här fredagen är du mer motiverad än vanligt. Du söker förklaringar till ett rykte som du hör, men du tycker inte att den ursäkt du få verkar uppriktig. Det verkar ligga mer bakom det här ryktet än bara vanligt skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Utan att tänka dig för har du gjort en vän upprörd. Det handlar till stor del om att du sagt något för att framstå lite bättre än du är och det drabbar din vän som känner sig baktalad. Här gäller det att vara ärlig och be om ursäkt.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen inleds stressigt men blir lugnare mot dagens slut. Det viktiga den här dagen är att du kan ta kritik och att du inte skyller ifrån dig på andra. Du har ett ansvar för det du gör även om ni är flera personer inblandade i resultatet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drömmer dig gärna bort just nu eftersom då slipper du den gråa vardagen. Under fredagen händer det rätt ofta att dina tankar far iväg på annat håll. Du har svårt att fokusera på nuet. Kvällen ser både social och trevlig ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Ibland kan du vara väldigt blyg och det är du just nu. Eftersom en vän försöker få dig att göra något som du inte är bekväm med så drar du dig inom ditt skal och undviker honom/henne. Du behöver få tid att fundera igenom ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en annorlunda fredag mot vad du tänkt dig. Du har svårt att få fram dina åsikter eftersom det finns så många som skriker högre än vad du gör. Här gäller det att hitt rätt tillfälle snarare än att skrika högst. Du måste se till att märkas.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra och kreativ fredag. Oavsett om du är hemma eller på jobbet så åstadkommer du vackra och konstnärliga presentationer i allt som du gör. Månen bidrar genom att skänka extra mycket fantasi till ditt tecken just nu.

 

 

 

 

 

 

 

Annons