Torsdag 15/1

14 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet precis vad du vill göra den här torsdagen och din målmedvetenhet kommer från en påverkan från Uranus. Under dagen har du goda möjligheter att uppnå de mål som du sätter upp förutsatt att de är realistiska.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att vara fokuserad och att inte haka upp sig på detaljer. Oftast har Oxen inga problem med att se helhetsbilden men just den här dagen kan du få problem eftersom du tenderar att snöa in på mindre problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en härlig och produktiv torsdag där du prioriterar social samverkan före hårt arbete. Du kanske inte får så mycket gjort som du skulle vilja, men du skapar nya kontakter som kan vara värdefulla i framtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om fysisk aktivitet. Det ligger en hel del träning eller kroppsarbete i ditt horoskop just nu. Kontorsarbete och pappersvändning gör dig orolig så därför är det bättre om du ägnar dig åt mer praktiska uppgifter den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är medveten om att du håller på att hamna i trubbel den här torsdagen, men du kan inte hejda dig. Det finns mycket trots i ditt horoskop just nu och du har en tendens att provocera så fort du får chansen.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen är du inte på humör så undvik större sällskap och arbetsuppgifter som kräver teamwork. Just nu jobbar du bäst ensam där du helt och hållet själv får fatta alla beslut. Du orkar inte argumentera för dina åsikter.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen handlar om att se framåt och att våga lita på din magkänsla. Du har ett behov av att få omge dig med dina vänner eller favoritkollegor. För dig är gruppen viktigare än arbetsuppgifterna, i all fall just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir en bra dag där produktivitet står i centrum för din uppmärksamhet. Du gillar att vara effektiv och beta av en uppgift i taget, så länge du får jobba på dina egna villkor. Var inte elak mot en kollega som försöker hjälpa dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period där du har bra flyt både på jobbet och privat. Dagen börjar lite segt, troligtvis för att du är sent ute men när du väl kommer igång så flyter allt på ett lagom tempo med ett utmärkt resultat.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen umgås du med personer som är utanför din vanliga bekantskapskrets, men som ändå bidrar till en trevlig och delvis lärorik dag. Under eftermiddagen och kvällen får du chansen att bevisa vad du går för.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är modig i ett för dig unikt sammanhang. Genom att tänja en aning på dina egna gränser lyckas du uppnå nya mål. Dina sociala färdigheter hjälper dig när du kör fast. Det finns särskilt en person som mer än gärna ger dig en hjälpande hand.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra torsdag där fokus ligger mer på målet än på vägen dit. Du improviserar en hel del, men tack vare draghjälp från Månen så är de flesta av dina idéer riktig bra trots att de inte är så genomtänkta som de skulle kunna vara.

 

 

 

 

 

 

 

Annons