Lördag 17/1

16 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och skön lördag där familjen står i fokus. Under dagen ägnar du dig gärna åt utomhusaktiviteter. Det ser ut som du umgås med barn eller djur den här dagen. Du unnar dig att få vara lat.

Oxen 20/4-20/5

Under den här lördagen riktar du in dig på att få saker och ting att flyta på hemma. Du är praktiskt inriktad och inte så social. Under kvällen tinar ditt humör upp när du umgås med familj eller vänner. Du slappnar av och njuter av stunden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om att vara praktisk och ekonomisk. Det kan vara allt från storkok till lördagsstädning. Du är mer pysslig än vanligt och då gäller det att ta vara på den positiva energi som finns i ditt horoskop.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen iakttar du en vän som har råkat ut för ett dilemma. Du vill gärna hjälpa honom/henne men du vet att alla former av råd kommer att ratas när han/hon är på det här humöret.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på utelek och trevliga aktiviteter. Du är barnsligt glad och impulsiv just nu. Din charm är svårt att stå emot och du får nästan alltid som du vill. Under eftermiddagen och kvällen kommer en vän med ett briljant förslag.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och lagom aktiv lördag. Du har flera olika projekt på gång och det finns knappast tid för dig att vila upp dig eller pusta ut. Frågan är om du inte kommer vara tröttare efter helgen än innan.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn lördag där du fokuserar på dina egna intressen så som en hobby eller bara att hänga med kompisar. Under eftermiddagen dyker det upp en vän som du inte sett på ett tag. Det blir ett bitterljuvt möte för din del.

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen är det bra om du står fast vid din åsikt och inte viker bara för att en vän är bra på att övertala. De argument som du hade från början för att fatta ditt beslut står fast, det är bara att din vän har en förmåga att vrida och vända allt till sin fördel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tiger som muren när en vän vill pumpa dig på information som du inte vill ge ut. Genom att vara försiktig med allt som du säger så lyckas du faktiskt få övertaget och det tycker du känns bra. Du känner dig stark.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar till stor del om dig och dina intressen. Det blir en rolig dag där du får vara både aktiv och lat på samma gång. Ett oväntat möte kan röra upp en del känslor, särskilt om det handlar om kärlek.

Vattumannen 20/1-18/2

Du unnar dig att få vara lagom aktiv idag. Du vill inte överanstränga dig samtidigt som du mer än gärna vill komma ut och träffa vänner. Du hittar en kompromiss som tillåter dig vara både social och lat på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen är det bra om du tvingar dig själv till att göra något som är tråkigt, jobbigt men nödvändigt. Du har en förmåga att skjuta upp på just den här saken så länge som det bara går. Kvällen blir social och trevlig.

 

 

 

 

 

 

 

Annons