Måndag 23/2

22 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en livlig måndag där du har fullt upp både hemma på jobbet. Det som är viktigt att tänka på är att du är organiserad och att du inte tvekar när det gäller att fatta beslut för då kommer du att köra fast.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen gäller det hålla ett högt tempo redan från början. Det blir en intensiv dag där ditt omdöme kan komma att ifrågasättas. Då gäller det att du behåller ditt lugn och svarar så sakligt som möjligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har fullt upp både på jobbet och hemma. På jobbet tycks det vara en kollega som du inte kommer överrens med som ställer till en massa besvär för dig. Här måste du hitta ett sunt sätt att hantera situationen. Hemma är det disciplin och organisation som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en trevlig måndag där det inte händer så mycket. Du får fokusera på det du ska göra istället för att lösa alla andras problem och det är nästan lite ovant. Under dagen får du flera flirtiga komplimanger av en kollega.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en överraskning redan på morgon så det gäller att du är vaken så du inte blir tagen på sängen. Under kvällen möter du en person som har en ganska saftig nyhet att berätta. Frågan är om du kan hålla den här hemligheten.

Jungfru 23/8-22/9

Din humor är på topp just nu och du charmar de flesta som du möter. Det finns en drivande energi i ditt horoskop som du finner positiv. Under dagen möter du personer som av någon anledning vill sälja på dig saker.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en annorlunda och produktiv måndag där du får lära dig en hel del nya saker. Under dagen passar du på att prova på en del nya arbetssätt för att se om du kan utveckla och förbättra de system som du arbetar med idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt trött den här måndagen och du riskerar att göra en hel del fel om du inte ser upp. Ditt problem är att du har svårt att fokusera allt för tidigt på morgonen. Det är bättre om du kan lägga om jobbet så du gör det som går på rutin tidigt och det som kräver tankearbete på kvällen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att bestämma dig för vad du vill göra. Du har fått en hel del attraktiva valmöjligheter, men du vet inte riktigt vilket som är mest förmånligt. Här är det bra att ha en vän att bolla tankar och idéer med.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen bjuder på en hel del svett och hårt arbete. Du jobbar för att förbättra dig inom flera områden och du försöker verkligen att visa hur mycket du vill bli bättre. På eftermiddagen/kvällen är det kompisar som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu vill du inte visa vad du känner. Du döljer dina verkliga känslor bakom en likgiltig mask vilket inte kommer att fungera i längden. På jobbet försöker du fokusera på att vara produktiv och framåtsträvande.

Fiskarna 19/2-20/3

Just den här måndagen får du inte vara allt för irriterad för då kommer det inte att bli bra. Tålamod är nyckeln till allt om du vill lyckas den här dagen. På kvällen passar det bra att ägna sig åt port eller något liknande.

 

 

 

 

 

 

Annons