Torsdag 26/2

25 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen är det bra om du är på din vakt så att du inte blir bortglömd i ett sammanhang där verkligen vill bli ihågkommen. Under kvällen kan nyheter som du helst hade velat hålla hemliga sprida sig som en löpeld så se upp.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lång dag där du tvingas att motivera dina beslut både en och två gånger. Till slut kommer allt att gå som du vill, men vägen dit är både tidskrävande och jobbig. Kvällen handlar om att stötta med en ideell handling.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du indikationer på att du är på rätt väg och det tycker du känns jätteskönt. Under kvällen får du även positiv respons på något du gör från en familjmedlem eller släkting. På det hela taget blir det en jättebra dag.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu hjälper inga ursäkter. Hur tråkig du än tycker en viss uppgift är så har du inget annat val än att bita i det sura äpplet och genomföra den. Under kvällen får du flera bra råd från en vän som kan mer om det här området än vad du kan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om att lära och utvecklas. Det blir en bra och kreativ dag där du känner att du får igen det du ger. Under kvällen möter flera personer under informella omständigheter. Det blir en lyckad, men lite sen kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Var försiktig med hur du formulerar dig idag. Du har en kollega som väldigt känslig och hon kan tolka det du säger helt fel vilket kan få konsekvenser. Under dagen får du testa på att leda i en helt ny situation vilket är både spännande och lite skrämmande.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra inledning på torsdagen. Under de första timmarna är du väldigt effektiv och får mer gjort än sammanlagt på hela gårdagen. Under eftermiddagen tycks ett möte av något slag uppta en hel del av din tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt tveksam till ett rykte som du får höra, samtidigt som du är nyfiken på hur mycket av det som är sant. Under dagen kommer en ganska otrolig sanning att uppdagas. Här gäller det att du kan hålla masken. Kvällen kan bjuda på romantik för nyförälskade Skorpioner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu envisas du med att helt och hållet göra som själv vill och inte lyssna på ditt samvete. Vanligtvis brukar du inte uppföra dig egoistiskt, men nu anser du att det faktiskt är din tid att bli prioriterad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period då det känns som om jorden snurrar lite för fort för att du ska hinna med. Här gäller det att ta sig tid att sätta sig ned och bara smälta de senaste veckornas händelse. Unna dig värdefull egentid.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du ganska arg på en person för att han/hon inte beter sig på det sättet som du vill att han/hon ska bete sig. Kanske är det faktiskt du som har gjort fel i just det här sammanhanget. Fundera på det innan du får ett utbrott.

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen får du en hel del roliga uppdrag som du mer än gärna sätter tänderna i. Du tycker det roligt att utvecklas och lära dig nya saker. På jobbet är du ovanligt oorganiserad för att vara en Fisk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons