Fredag 13/3

12 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Eftersom du inte är skrockfull så bryr du dig inte om att det är fredag den 13 utan du kör på som vanligt. Visst går det lite trögare och du stöter på fler problem, men inget som får dig att lyfta på ögonbrynen.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen går förvånansvärt fort. Du har varit inne i en period då du tycker att det mesta tar tid, men nu försvinner dagen innan du hinner blinka. På kvällen så känner du att du äntligen får tid över att mysa med familjen. Det blir en härlig och familjär kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du satsar på att hitta rätt metod för att lösa en viss uppgift idag. Det går jättebra eftersom du är både fokuserad och kreativ just nu så du klarar att tänka utanför de vanliga ramarna. Under kvällen så ägnar du dig gärna åt en sport eller något liknande.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du vill vara någon annan stans, men det är ingen ursäkt att göra ett dåligt jobb. Ibland har man inget val och så är det idag så bit ihop och fokusera på det du måste göra. Under kvällen får du en fin komplimang.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska dålig fredag, allt du gör blir fel och du irriterar dig hela tiden på dina kollegor. När du kommer ihåg att det är fredag den 13, så förstår du varför du är som du är. Även om du inte tror på skock officiellt kan du inte låta bli att spotta över axeln när du ser en svart katt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska jobbig dag där du tvingar ställa om dina tidigare planer för att anpassa dig till nya förutsättningar. Det kan vara sjukdom, försenad ankomst eller bara nya projekt som plötsligt dyker upp från ingen stans.

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen handlar om att vara diplomatisk och undvika att röra upp känslor, något som du är en mästare på. Du får briljera med din förmåga att få människor att trivas. Under dagen möter du en person som du blir glad av att se.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt medveten om hur omvärlden ser på dig. Du vill skapa ett bra intryck på en eller flera personer och det gör dig lite nervös. Följ din magkänsla och lita på din naturliga charm Det kommer att gå bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att bli arg idag. Det handlar om placeringen av Mars i förhållande till ditt tecken. Utan att förstå varför brusar du upp för småsaker. Här gäller knepet att räkna till tio innan du öppnar munnen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en väldigt bra och social fredag. Du lära känna nya människor på ett mer familjärt sätt och du inser att du saknat den här känslan av samhörighet under en lång tid. Kvällen bjuder på roliga möten och kanske lite flirt för singlarna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är besviken på något, men du vill inte visa dina känslor eftersom du vet att det inte finns något du kan göra åt situationen. Genom att hålla en positiv mask utåt så ger du ett sken av att vara nöjd med den här fredagen. Kvällen kan förändra en hel del till det bättre om du bara är flexibel.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har som vanligt fullt upp idag. Det är så mycket du ska tänka på att du ibland glömmer det som är viktigast för dig. På eftermiddagen får du ett samtal från en kollega eller vän. Det är inte samtalet i sig utan nyheterna det förmedlar som förbryllar dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons