Måndag 23/3

22 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du fler positiva kommentarer från en av dina chefer och det värmer din själ. Du känner dig stolt och glad. Det blir en bra inledning på en väldigt produktiv vecka där du ser till att jobba hårt för att få till ett bra resultat.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen har du en del personer som du vill prata med, men de tycks hela tiden glida undan från din radar. Här gäller det att vara bestämd om du vill få till en konfrontation innan er konflikt eskalerar till något som blir ännu större.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska intensiv inledning på veckan. Du stressar mer än du tänkt dig och det påverkar ditt humör negativt. Under dagen möter du flera personer som försöker muntra upp dig. Ta till dig av deras kärlek och värme.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir en tråkig men produktiv dag där du får mycket gjort, särskilt under förmiddagen. Kvällen handlar om att våga vara impulsiv och lite galen. Du kommer att vinna en massa fördelar om du bara släpper loss.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt pendlande i humöret på grund av en ganska markant influens från Uranus. Här gäller det att kunna urskilja nyanser och veta vad som är berättigad ilska och vilka känslor som egentligen är uppförstorade av den här påverkan.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och lärande. Du tillbringar dagen antingen i kurs eller i olika möten. Det kan bli en rätt så passiv dag där du blir mycket stillasittande så kompensera det med att röra dig på kvällen. Glöm inte bort en vän som du ska höra av dig till.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen testar du lojaliteten hos en vän. Risken är stor att han eller hon inte lever upp till dina förväntningar och då blir du besviken. Det är alltid svårt att när man tror att någon annan ska ha samma värderingar som en själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt ledsen över något/någon som du mist. Du visste att den här dagen skulle komma, men du har försökt att inte tänka så mycket på den. Under dagen träffar du en vän som stöttar och tröstar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ordinär måndag där mycket av din energi går åt att reda ut problem på arbetet som uppstod under förra veckan. Här gäller det att vara organiserad, något som knappast är Skyttens specialitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en innehållsrik måndag som bjuder på ett helt smörgåsbord av känslor. Allt från svartsjuka, glädje, flirt, vänskap och professionellt samarbete står på menyn. På kvällen är du rätt så uttömd, men nöjd med dagen för övrigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här måndagen bekänner du dina känslor för en person som står dig nära. Det kan vara kärlek eller irritation eller bara att du är missnöjd med att er vänskap inte har utvecklats så som du tänkt det. Nu vill du öppna ditt hjärta och bekänna sanningen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en del överraskningar så det gäller att du är lite beredd. Under dagen möter du människor som inte träffar så ofta och det blir både roligt och en smula sentimentalt. Tillåt dig att helt gå upp i nuet den här dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons