Fredag 27/3

26 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen handlar om att göra rätt för sig och det är inte helt enkelt. Du har så många olika projekt att det lätt blir lite förvirrat. Under dagen ska du akta dig för att ta den enkla utvägen, det kommer bara leda till mer jobb på sikt.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen bjuder på en hel del roliga upplevelser och en del hårt arbete. Under dagen vill du stöka undan så mycket som möjligt för att slippa tänka på arbetet under helgen. Dina ambitioner kan leda till att du får jobba över en del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen är du på strålande humör och du får positiv energi från Solen. Om du planerar att gå ut någon dag den här helgen så är fredagen den bästa att möta nya människor på. Dina sociala talanger är på topp.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska skön dag där du kan fokusera på att jobba hårt under förmiddagen och ägna dig åt mer sociala verksamheter under eftermiddagen. Kvällen blir stressig men rolig. Du lär känna nya människor och du lär dig nya saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen ifrågasätter du en hel del saker både när det gäller dig själv och andra. En familjemedlem upplever dig som tjatig och ganska enerverande. Under dagen får du goda nyheter som du gärna vill dela med någon.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en innehållsrik och smått stressig fredag. Du har så många saker som du vill hinna med och tiden räcker inte riktigt till. Under eftermiddagen kan ett rykte om en kollega få dig att slå bakut. Det här är något som skrämmer dig.

Vågen 23/9-22/10

Just nu tvekar du mycket när du ska göra olika val. Du vill på samma gång som du inte vill och din tveksamhet kan bli jobbig för din omgivning. Nu när Månen förstärks i ditt tecken ökar din velighet, men det är bara temporärt.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir stressig på morgonen. Det verkar som du är sen till ett viktigt möte och det kan riskera din chans att påverka vissa beslut. Under dagen så får du flera uppgifter som du inte uppskattar, men som du måste ta tag i.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du väldigt rolig att vara med. Din humor sprider glädje både till stora och små. Dagen tycks handla om barn eller yngre på ett eller annat sätt. Det blir en mysig kväll där du främst ägnar dig åt familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här fredagen är du rastlös. Det finns en förväntan och en otålighet i ditt tecken som rimmar rätt så illa med din vanliga, lugna personlighet. Under dagen möter du en person som får ditt hjärta att slå lite fortare.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på en hel del arbete och en massa skratt. Just nu är du rätt så pressad av allt som du ska hinna med så din avkoppling blir vänner och familjen. Kvällen handlar om att våga tänka utanför de vanliga ramarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på strålande gott humör som vanligt just nu, men din omgivning tycks vara lite surare. Du tillbringar en hel del tid den här dagen med att muntra upp och försöka stimulera din familj och dina kollegor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons