Måndag 25/5

24 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en intressant dag med en blandning av roliga arbetsuppgifter och en frustration över kollegor som inte drar sitt strå till stacken. Under eftermiddagen får du nyheter som kan förändra din ekonomi.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen handlar om möten och om att etablera en ny och värdefull kontakt. Det här är ett oskrivet blad som du kan göra underverka med om du bara kopplar på din berömda charm. Försök att inte vara dömande på förhand.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och inspirerande måndag där du får möjligheten att ta upp ett ämne som ligger dig varmt om hjärtat. Under dagen märker du att intresset för det du gör har ökat hos en viss kollega. Hon eller han vill lära sig av dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir annorlunda eftersom du bryter mot dina vanliga rutiner. Månen skänker ditt tecken inspiration och du kommer på många bra saker den här dagen. Dina idéer är ovanligt insiktsfulla och unika.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är bra om du är pigg idag för dagen kommer att bjuda på en del komplikationer och det kan bli jobbigt om du inte har huvudet på skaft. Det blir en stressig dag, särskilt från början där du tvingas att fatta snabba och ganska avgörande beslut.

Jungfru 23/8-22/9

Du veta att du är tjurig och det går igenom i nästan allt du gör idag. Egentligen borde du skärpa till dig, men en påverkan på ditt horoskop gör att du har ovanligt svårt att behärska dina känslor just nu. Kvällen blir överraskande mysig.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen får du nog av en person som hela tiden söker din uppmärksamhet. Han eller hon kan vara rätt så krävande, och idag orkar du inte riktigt med den typen av problem. Försök att hålla ett avstånd utan att vara elak eller kall.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir intensiv och krävande. Du bör vara utvilad så att du inte blir frustrerad när saker inte går så som du vill att de ska göra. Under den här måndagen träffar du människor som enligt dig har ganska konstiga inställning till arbetet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte arg för att en vän råkar prata bredvid mun. Om du tänker efter så var inte din hemlighet så hemlig så du kan lika gärna glömma det som hänt och gå vidare. Alla gör vi misstag, nästa gång är det du som behöver be om ursäkt.

Stenbocken 22/12-19/1

Din måndag bli innehållsrik och rolig. Du har en massa lättsam humor i ditt horoskop och det underlättar i all kommunikation med kollegor och vänner. Tänk på att vissa personer analyserar allt du säger och kan uppleva din ironi som lite sårande.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen bjuder på stressigt arbete och för lite tid att göra det du egentligen vill hinna med. Här krävs att du sätter ned foten och förklarar att du måste få utrymme för att göra ditt jobb utan att någon hela tiden drar i dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och skön måndag. Det finns en ny harmoni över ditt tecken. Det handlar om att du har fattat ett avgörande beslut beträffande din framtid och nu känns det som om en sten har lyfts från dina axlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons