Tisdag 26/5

25 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på en variation av arbetsuppgifter och umgänge med många olika typer av kollegor. Här gäller det att hitta en stil så att du både smälter in och sticker ut på samma gång. Det blir en fin balansgång.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du arg och frustrerad över att din chef inte riktigt tar dig på allvar. Du är stressad eftersom det inte finns tid att utföra dina arbetsuppgifter så noggrant som du skulle vilja. Här gäller det att få i gång en kommunikation med din chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en del överraskningar. Du träffar människor som du inte sett på många år och det blir både roligt och lite vemodigt. Du inser hur mycket du har missat av de här personernas liv, samtidigt så vet du att det aldrig är för sent att börja om.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir lite blyg när allt ljus plötsligt kastas på dig. I vanliga fall kan du pladdra på rätt så bra, men just idag känner du dig lite obekväm. Här gäller det bara att börja så kommer knuten i magen att lösa upp sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en variation av upplevelser. Du träffar nya kollegor/bekanta och du lär dig nya saker. Det finns ett ganska raskt tempo i ditt horoskop just nu och risken är att du driver på dig själv till gränsen för utmattning. Lyssna på din kropp.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen får du ett bra, meddelande eller sms som innebär goda nyheter för din del. Här gäller det att ta chansen att fira lite. Unna dig något du längtat efter men varit för snål för att köpa tidigare. Det här är din dag.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir en bra dag även om tempot är på gränsen till för högt. Du hinner inte med att göra det du ska och då slarvar du vilket kan få konsekvenser. På kvällen passar det bra att ägna sig åt idrott eller åt at motionera. Du har lite extraenergi den här kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen får du flera bra tips om hur du ska komma vidare med ett problem som du kört fast med. Här gäller det att testa sig fram och våga lita på din magkänsla. En kombination av logik och intuition är den bästa lösningen för det här problemet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir en stressig dag där du inte hinner med allt som du skulle vilja göra på grund av extrauppgifter som läggs på dig. Du har svårt att säga nej till din chef/kollega eftersom du vet att du bara kommer att få äta upp alla protester vid ett senare tillfälle.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen får du reda på en hemlighet av en person som litar på dig. Det blir svårt att hålla den här nyheten för dig själv, samtidigt ska du vara medveten om att din vän testar din lojalitet och din förmåga att kunna hålla tyst. Svik inte hans/hennes förtroende.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir arg på en person som inte beter sig så som du vill att han/hon ska bete sig. Det handlar till viss del om att du vill ändra på din vän så att han/hon passar bättre in i din närmiljö, men det är en fri själ med en stark vilja som inte rättar sig i ledet.

Fiskarna 19/2-20/3

På tisdagen blir du upprörd över hur illa en person behandlar dig. Du vill ha svar på vad det är som du har gjort för att förtjäna det här. Du misstänker att din vän inte håller av dig lite mindre än du håller av henne/honom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons