Lördag 6/6

05 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rätt så händelselös lördag. Du har fått flera erbjudanden om aktiviteter, men du känner dig lite hängig och då blir inget riktigt roligt. Under dagen får du en fin kärleksförklaring från någon som älskar dig väldigt mycket.

Oxen 20/4-20/5

Du haren stressig med rolig lördag att se fram emot. Det kan vara så att du är värd/värdinna för en fest eller så har du bara ett antal aktiviteter inbokade den här dagen. Oavsett vad det är du hittar på så blir det en härlig dag och en sen kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är orolig för att du har lovat för mycket idag. Du har planer för hela den här lördagen, men du känner dig inte riktigt i form. Du måste lära dig att lyssna på din kropp. Mår du dåligt så är det viktigt att ta det lugnt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir extra trevlig om du bjuder till. Den finns en person som gör sig stort besvär för att imponera på dig, så visa din uppskattning. Under dagen möter du flera intressanta människor som väcker din nyfikenhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt irriterad över att din släkting inte tar dina varningar på allvar. Du ser att den här personen går ut för hårt och du vet att det kommer att såra honom/henne på sikt. Tyvärr vill inte din släkting lyssna på det örat.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att kompromissa vilket kan vara svårt för dig eftersom du är så envis just nu. Här gäller det att hitta en medelväg som inte blir allt för avvikande från din ursprungliga plan. Under dagen utmanas du av en vän att göra något som du är rädd för.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på variation och livskvalitet. Du njuter om du är ledig och om du jobbar så har du det ändå ganska trevligt. Du får mycket uppskattning den här dagen och det stärker din självkänsla. På kvällen går du gärna ut med vänner eller går på fest.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir innehållsrik, särskilt om du ägnar dig åt fysiska aktiviteter så som sport, träning eller bara promenader. Shopping räknas också som en fysisk aktivitet även om det inte kommer att ge samma resultat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här lördagen har du bestämt dig för ett svar som du vill ge en vän. Han eller hon väntar ivrigt på att du ska bestämma dig, men frågan är om det här är svaret han/hon vill ha. Här gäller det att vara lite finkänslig.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir aktiv på flera olika sätt. Under dagen har du fullt upp i hemmet. Du bonar in dig inför sommaren, städar eller går igenom dina kläder. På kvällen är det fest och massor av skratt som gäller. Det blir en lång och härlig lördag.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen börjar stressigt, men avslutas jättehärligt. Här gäller det att inte ta ut sig på dagen utan att unna sig lite vila och ta pauser i det du håller på med. En vän som du träffar alldeles för sällan lyser verkligen upp den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen lovar mer än vad den ger i slutändan. Du har så många planer att du nästan blir handlingsförlamad. Här gäller det bara att komma igång så kommer allt att flyta på bra. En vän överraskar dig med en glädjande nyhet. På verkar du vara bortbjuden..

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons