Söndag 28/6

27 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att se problem för vad de är och inte förstora upp dem. Som det är just nu tycker du att det mesta är jobbigt och du blir irriterad på både din familj och dina vänner för småsaker.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn och harmonisk. Du känner dig ovanligt utvilad och på gott humör. Under dagen tar du tag i ett antal projekt som halkat efter. Dagen handlar mycket om att vara i nuet och att inte tänka så mycket på framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen får du nyheter som kan verka skrämmande. Egentligen handlar det om en förändring i ditt liv som du inte vet om du är redo för. Här kan du faktiskt avvakta med att fatta beslut. Se vart strömmen leder dig.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar till stor del om barn eller yngre personer. Det finns en eller flera personer i din närhet som vill ha din uppmärksamhet just nu och de allra flesta är yngre. Du visar mycket kärlek och omtanke den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite försiktig när du ventilerar dina åsikter. Du har blivit bränd tidigare och nu är du rädd för att råka ut för samma sak. Det är bra att vara försiktig, men du ska inte låta rädslan styra din nyfikenhet och din vilja att lära dig nya saker.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen tar du tag i praktiska saker som har med hemmet att göra. Det kan vara städning, tvättning eller något projekt som behöver bli färdigt. Anledning till din flitighet är att du tänker bättre när du jobbar med händerna och idag har du mycket att tänka på.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på roliga möjligheter att utvecklas inom ett nygammalt område. Det blir en bra och kreativ dag där du får möjlighet att vägleda och guida vänner som inte är lika insatta i det här ämnet som du är.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på strålande gott humör den här söndagen. Du har fått kontakt med någon som du undrat över och du känner att ni måste reda ut era känslor för varandra. Det han/hon har att säga är både skrämmande och roligt på samma gång. Du får en hel del att tänka på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra söndag. Du funderar på att ta kontakt med en vän som du inte sett på länge, samtidigt vet du inte hur han/hon kommer att reagera om du plötsligt hör av dig. Våga vara lite impulsiv. Du kommer att bli positivt överraskad av din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du försöker att förneka känslor som du har, men ju mer du förtränger dem ju starkare blir de. Kanske vore det bästa att ge efter för vad du känner och försöka forska om det finns något att bygga på. Sommaren är ju som gjord för romanser.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en nyfikenhet och en glädje i ditt horoskop just nu. Sommaren lockar fram det bästa hos dig och du kan njuta av nuet utan att grubbla så mycket över framtiden. Det finns en risk att du stöter på en person av slump idag och det mötet väcker många minnen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att våga ta för dig i olika sammanhang. Det blir en bra och lärorik dag där du får testa ditt tålamod såväl som din förmåga att samarbeta med nya personer. Under dagen hör du av dig till en släkting som du inte sett på länge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons