Onsdag 1/7

30 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4r

Onsdagen blir omväxlande, särskilt om du har semester. Du är mycket för att planera in aktiviteter eftersom Solen skänker ditt tecken massor av energi . Tänk på att alla inte är lika utvilade och entusiastiska som du är.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska arbetsam, men ändå så har du roligt. Du har massor av idéer som du vill utveckla, det gäller bara att hitta tiden att pröva dig fram till vilken metod som fungerar för dig. Under kvällen får du nyheter som tål att fundera över.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir ganska tråkig. Den stora anledningen till att det inte händer så mycket är att du inte orkar engagera dig. Du känner irriterad och trött. Egentligen skulle du behöva en dag där du kan vila upp dig ordentligt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara modig i ett udda sammanhang. Du brukar inte ha några problem att stå för din åsikt, men just idag är du ovanligt blygt. Det finns en person som helt enkelt ger dig tunghäfta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara väldigt vågad när du vill och idag är ditt mod på topp. Mars ger dig en nästan aggressiv energi som hjälper dig att komma över rädslor och driver dig vidare när du stöter på problem. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här onsdagen är det bra om du håller dig till fakta. Du har en tendens att sväva ut i olika hirstorier som kanske inte är så trovärdiga. Om din vän kommer på dig med en halvsanning kan det bli rätt jobbiga konsekvenser.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen bör du njuta av ett lägre tempo än vanligt. Stressa inte även om din kollega tycker att du kunde jobba effektivare. Du gör precis det du ska och ingen ska tvinga dig att jobba fortare. Det här är din uppladdning inför semestern.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får en bra onsdag. Oavsett om du är ledig eller arbetar så har du ganska högt tempo hela dagen. Under kvällen får du en plötslig kärleksförklaring. Det kan vara från en flirt, en vän eller din partner. De här orden både värmer och skrämmer dig lite.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta till vara på de gyllene ögonblick som vardagen bjuder på. Försök att leva i nuet. Som Skytt kan du ibland bli lite drömmande och då svävar du bort i dina tankar. En eftersom har ett härligt skvaller som han/hon vill att du ska få höra.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir överraskande på flera olika sätt. Du träffar en vän som du inte sett på länge och du blir förvånad över hur starkt du känner för den här personen. Det kan röra sig om en förälskelse eller så är det bara väldigt djup vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite på hugget idag och vissa av dina vänner kan uppleva dig som ganska vass. Här gäller det att inte gå för hårt fram för då är risken stor att du trampar på några ömma tår. Under kvällen får du möjlighet att utveckla ett resonemang som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt målmedveten just nu och det är bra. Tänk bara på att inte driva din linje för hårt, ibland är det bra om du kan lyssna på vad andra har för tips till dig. Kvällen blir rolig och utvecklande. Du lär dig nya saker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons