Söndag 2/8

01 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen passar du på att roa dig ordenligt. Du har fått möjlighet att göra något som du drömt om men varken haft tid eller råd med tidigare. En ny vän hejar på dig med massor av entusiasm. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag kan det uppstå lite smågnabb, särskilt om du umgås med din familj. Här gäller det bara att försöka att inte lyssna och framförallt inte reta upp dig. Just nu har du ganska kort stubin och det gör att du har svårt att hantera stressiga situationer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på strålande gott humör den här söndagen. Många av dina problem har rett ut sig och äntligen kan du njuta av nuet istället för att bekymra dig om framtiden. Eftermiddagen och kvällen passar bra för idrott eller bara en långpromenad.

Kräftan 21/6-22/7

Din ekonomi är i fokus igen. En oförutsedd utgift kan komma att påverka din framtid mer än du trodde så här gäller det att ta till olika åtgärder för att stävja den värsta förlusten. Försök att tänka rationellt och långsiktigt, inte bara på en kortsiktig lösning av problemet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen försöker du få till stånd en blindträff mellan några av dina vänner. Du tror att de här personerna skulle passa väldigt bra ihop om de bara får en chans att lära känna varandra. Frågan är hur väl du känner dina vänner egentligen?

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen passar du på att roa dig lite extra. Det är sällan du släpper loss utan oftast föredrar du att ha stenkoll på allt som sker i ditt liv. Nu låter du en vän eller släkting få ta över kommandot och själv hänger du bara på. Det blir en ny och intressant upplevelse.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inne i en period där det sker mycket i ditt liv. Det är både långsiktiga och kortsiktiga förändringar på gång vilket kan göra dig en smula osäker. När du är oroad är du ganska jobbig att ha att göra med. Var medveten om problemet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen fokuserar du på flera olika saker som har med hemmet och med dig själv att göra. Du vill gärna känna dig fräsch och därför så lägger du ned både pengar och energi på ditt utseende. Det kan vara allt från ett gymkort till nya kläder.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir förhållandevis lugn. Du har inte så mycket aktiviteter inbokade idag och det gör dig på gränsen till passiv istället. Just nu saknar du fantasi och vilja att hitta på saker. Du hänger gärna på andra, men orkar inte komma med förslag själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här söndagen förvånar du sig själv genom att vara lite extra framåt. Vanligtvis brukar du hålla dig lite i bakgrunden, men just idag vill du märkas. Det finns en eller flera personer som intresserar dig och som du vill ska lägga märke till dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en härlig söndag där du egentligen bara njuter av nuet utan att fundera så mycket mer på framtiden. Du umgås med människor som du tycker om och du har roligt. Under dagen passar du på att testa lite nya delikatesser. Du gillar att uppleva lokala specialiteter.

Fiskarna 19/2-20/3

På söndagen erkänner du för dig själv att du vill ha lite mer aktivitet i ditt liv. Du har kopplat av ett par dagar och det har varit mysigt, men nu vill du gärna att den händer något. Hör av dig till en vän som du inte träffar så ofta. Ni kanske kan hitta på något tillsammans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons