Torsdag 13/8

12 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och kreativ torsdag där du lyckas med det mesta som du tar dig för. Under dagen får du möjlighet att titta på ett problem som ingen annan lyckats lösa, men du tror att du kanske har svaret på det här dilemmat.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om vänskap och att förstå en person som du står nära. Efter en lång period då du inte har orkat vårda din vänskapskrets på det sätt som du skulle vilja känner du att du äntligen orkar ta tag i de här bitarna av ditt liv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på flera härliga stunder där du lockas både till skratt och till att trotsa några av dina rädslor. Genom att släppa taget om det förflutna kan du satsa mer helhjärtat på framtiden. Du känner att du håller på att förändras och det känns bra.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen är det viktigt att du tar bladet från munnen och säger vad du känner till en närstående släkting. Om du fortsätter behålla din ilska för dig själv kommer du till slut att explodera och då kommer du ångra dig efteråt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen har du möjlighet att skämma bort din partner/en släkting eller en vän extra mycket. Det finns både omtanke och kreativt skapande i ditt horoskop som hjälper dig att komma på de där riktig bra idéerna.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en överraskande stressig dag och du vet inte riktigt hur du ska hantera alla småproblem som uppstår. Det bästa är om du kan behålla ditt lugn och analysera situationerna på det där effektiva sättet som du är så bra på.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen får du gärna vara lite försiktig med att tro på allt som du hör. Den här dagen florerar det många rykten, men få av dem är sanna. Undvik att blanda dig i andra personers konflikter, försök att hålla dig neutral så kommer dagen blir bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen kan du komma att möta en person som blir väldigt viktigt för dig i framtiden. Det första intrycket är inte så imponerande, men han eller hon har en förmåga att växa ju mer man lär känna honom/henne.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill inte skryta inför en kollega samtidigt så vill du gärna visa hur duktig du har varit i hans frånvaro. Det blir en svår balansgång, men du tar udden av skrytet med hjälp av självdistans och humor.

Stenbocken 22/12-19/1

En person som länge lyst med sin frånvaro tar plötsligt kontakt med dig och du blir förvånad. Bara för att du inte har tänkt så mycket på den här personen innebär det inte att han/hon inte har tänkt på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra och innehållsrik torsdag. Du hinner med flera mindre projekt och du känner att du har massor av positiv energi i ditt horoskop. Under dagen får du möjlighet att träffa en vän som du inte sett på länge och det blir en trevlig kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen är det bra om du lyssnar på en närstående släktings problem. Hans dilemma kan drabba dig också om du inte ser upp. Här gäller det att vara förstående samtidigt som du är lite sträng och tvingar din släkting att inse vad det är han måste göra.

 

Annons