Tisdag 8/9

07 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att nå sina mål i olika sammanhang. Det blir en ganska intensiv dag där du tvingas att hålla ett högt tempo även om du är trött. På kvällen får du höra nyheter om en släkting som plötsligt bestämt dig för att förändra sitt liv.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen tar du tag i ett nytt projekt som visar sig vara rätt så omfattande. Det handlar om ekonomi, utbildning och fortlärning. Dagen blir stimulerande samtidigt som du känner dig rätt så mosig i skallen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen blir stimulerande och rolig. Den pratglada Tvillingen har många personer som han kan ventilera sina åsikter med. Det verkar som du är under utbildning för du tycks suga åt dig nya kunskaper den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte allt för bestämd mot en kollega. Han hon behöver få lite svängrum för att utvecklas som bäst. Är ramarna för hårda så kommer du strypa hans/hennes kreativitet. Under dagen får du lära dig hur du fungerar som ledare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att var lyhörd och att förstå vart problemet ligger. Ibland kan du vara rätt så oförstående för andra människors problem och idag är det en sådan dag. Här måste du jobba med din inställning.

Jungfru 23/8-22/9

Var på din vakt mot missunnsamma människor. Idag kommer du stöta på en eller flera personer som inte kan acceptera att det går bra för dig. De gör allt för att prata ned dig bakom din rygg. Här gäller det att inte visa om du blir upprörd. Spela oberörd oavsett vad som händer.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen drabbas du av lite dåligt samvete för en sak som du glömt bort. Det är egentligen en struntsak, samtidigt så brukar du vara noga med att uppfylla de löften som du ger och det är därför som du har ditt dåliga samvete.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen är det bra om du försöker vara lite uppmärksam på detaljer. Små saker kommer att göra en stor skillnad så det gäller att vara noggrann i all som du tar dig för. På kvällen vill du gärna vara med någon som du tycker om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir förvånad över hur uppmärksam en person är. Hon noterar minsta sak som har med dig att göra och det är både smickrande och lite läskigt på samma gång. Du inser att du måste vakta din tunga i närheten av henne.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter av att träffa många olika personer den här tidsdagen. Du är ovanligt social och sprallig vilket lockar många till din sida. Är du singel flirtar du gärna den här dagen. Det finns många som gärna skulle lära känna dig lite bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rätt så upptagen med ett projekt som knyter an till en hobby som du har. När du blir så här uppslukad är det svårt att få kontakt med dig. Många av dina vänner blir irriterade på att du skärmar av dig för att helt gå upp i det du gör.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara modig och att stå på dig även om många inte tycker som du gör. Ofta kan Fisken vara lite försiktig och rätta sig efter andra personers åsikter. Men idag vill di visa att du inte tänker ge upp så lätt när det är något som du tror på.

 

 

Annons