Torsdag 1/10

01 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en innehållsrik torsdag som du spenderar med att planera framtiden. Oavsett vart du är i livet just nu så stora förändringar på gång och du behöver tid att fundera över vad det är du vill och vart du är på väg.

Oxen 20/4-20/5

Det finns så mycket att göra idag att du nästan inte hinner tänka. Det handlar om saker som måste bli gjorda inom en viss tidsram och då är det bra om du håller dig alert. Under dagen möter du en person som gör dig glad och varm inombords.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en risk att du säger ja till något du inte vill göra idag. Det handlar om en god vän som ofta ställt upp för dig och nu tycker du det är din tur att ställa upp. Om du verkligen inte vill kommer din insats bara bli halvhjärtad och det kommer din vän märka av.

Kräftan 21/6-22/7

Du är nyfiken och framåt just nu. Det finns så mycket som du vill se och upptäcka. Under dagen möter du flera personer som får dig att fundera på om det arbete som du valt verkligen är rätt för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är riktigt arg på en person som aldrig lyssnar ordentligt. Oavsett hur många gånger du förklarar för honom/henne så blir det alltid fel. Kvällen blir bättre än dagen, då får du möjlighet att umgås med någon du tycker om.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en risk att du tjatar lite väl mycket på en vän idag. Det är något som du gärna vill göra, men som han/hon har sagt nej till och nu försöker du få honom/henne att ändra sig. Under kvällen blir du glatt överraskad av ett samtal eller sms.

Vågen 23/9-22/10

Du undviker svåra frågor just nu eftersom du inte orkar fundera över framtiden. Du har fullt upp med här och nu. Under dagen blir du besviken på en person att han/hon inte är så lojal som du trodde att han/hon skulle vara.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns mycket känslor i ditt horoskop just nu. Det finns en hel del påverkan från Månen vilket gör att du lätt blir både glad, arg och ledsen. En kollega upplever dig som lynnig och håller sig undan. Du förstår inte alls vad han/hon menar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra om du vågar visa dina känslor för en kollega. Det handlar om att vara ärlig och inte stoppa huvudet i sanden när det kommer till konflikter. Det är bättre att rensa luften en gång för alla.

Stenbocken 22/12-19/1

Din envishet får dig att tro att du är säker när spelet i själva verket bara har börjat. Vad det än är du trasslat in dig i så kommer du att tampas med det här under större delen av hösten. Var försiktig så du inte fattar förhastade beslut när det kommer till känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen blir du lätt irriterad på att människor är så tröga. Du har en plan och du tycker att den är lätt att följa, men dina kollegor lägger sina pannor i djupa veck och ser helt förvirrade ut. Kvällen bjuder på hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en händelserik dag där fokus ligger på att avsluta saker inför helgen så att det inte blir en allt för tung fredag. Under kvällen får du en fin komplimang som gör dig varm inombords. Sug åt dig för den här komplimangen är verkligen uppriktig.

Annons