Lördag 3/10

03 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du funderar mycket den här lördagen. Det finns en hel del att ta ställning till så det är bra om du verkligen tar dig tid att vara ensam och grubbla. En släkting lyfter en fråga beträffande julen. Kvällen blir trevlig och lagom social.

Oxen 20/4-20/5

Det verkar som du är på väg någonstans den här lördagen. Det handlar om mer än om dig. Det kan vara ett firande eller så deltar du i en aktivitet av något slag. Dagen blir lång och på kvällen vill du bara vila ut ordentligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är rätt så oförstående över ett problem som någon annan har. Det gäller att sätta sig in i din väns situation och försöka se saken från hans/hennes synvinkel. Den här dagen handlar om att lyssna och trösta, inte komma med dömande åsikter.

Kräftan 21/6-22/7

Månen påverkar dig fortfarande och det mesta av den påverkan är positiv. Du är mer kreativ och påhittig än vanligt och det hjälper dig när du ska försöka få igång ett projekt som strandat. Kvällen kan bli romantisk om du bjuder till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en anledning till att du är sur den här lördagsmorgonen. Det handlar om att du känner dig bortglömd av någon som står dig nära. Om du är uppriktig med dina känslor så kommer du bli rikligt kompenserad under dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du nekar en god vän att låna pengar eftersom du vet att hon har svårt att lämna tillbaka dem. Det sista du vill är att den typen av irritation ska komma emellan er. Din vän blir sur och tycker att du är snål. Här gäller det att inte ge efter för hennes påtryckningar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra, särskilt om du undviker större utgifter och alla former av impulsköp. Du har det lite tajt med ekonomin just nu så du behöver hålla i pengarna. Under dagen tar du kontakt med en vän som du sett på länge men som du längtar efter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undersöker en möjlighet att utveckla dig inom ett helt nytt område som gränsar till ditt arbete idag. Det här är något du varit nyfiken på länge, men som du inte känner att du haft möjlighet eller tid till att ta reda på mer om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på strålande gott humör den här lördagen och du skämtar med allt och alla. Din värme sprider sig och skapar en behaglig stämning vart du än kommer. På kvällen blir du förvånad när du möter en person som anser sig ha rätt att kritisera dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen är tävlingsinriktad och du har siktet inne på att vinna. En distraktion i form av en person som söker din kontakt kan komma som en överraskning. Han eller hon har en förmåga att få dig att tappa fokus. Trots den här störningen levererar du säkert och stabilt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mycket målinriktad idag och det kan gå en tredje person på nerverna. Även om du vet vad du vill behöver du inte tala om det för allt och alla. Håll dina åsikter lite för dig själv idag. Kvällen bjuder på hemmamys och romantik.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte allt för orolig att din hemlighet ska bli upptäckt. Den är redan en vedertagen sanning av alla, det är bara du som tror att den fortfarande är hemlig. Det är lika bra att inse att inget sprider sig lika fort som ett saftigt skvaller.

Annons