Måndag 12/10

12 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är bra på att få människor att aktivera sig och det märks inte minst den här måndagen. Du är full av energi från din hemplanet Mars och det gör dagen extra harmonisk och produktiv på samma gång. Set blir en tillfredställande måndag.

Oxen 20/4-20/5

Trots att du är inne i en höströtthet så presterar du mer än vanligt den här måndagen. Du vet precis hur du ska lägga upp arbetet för att det ska bli effektivt. Ironin i det hela är att det faktiskt är din matthet som hjälper dig att inte stressa upp dig när pressen ökar. Du behåller lugnet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att ta ansvar för dina misstag och att inte skylla dem på någon annan. Det kan låta nog så enkelt, men du gillar inte att få kritik. Det blir lätt att du sopar dina misstag under mattan och hoppas på att ingen vet att det är du som är ansvarig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och utvecklande. Du är i en lärande fas. Det kan vara att du går en utbildning eller att du håller på att lära upp dig inom ett nytt område på arbetet. Kvällen bjuder på massor av fina komplimanger och massor av kärlek.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här måndagen håller du dig undan en kollega som har en förmåga att förstöra ditt goda humör. Tack vare att du får möjlighet att jobba självständigt så blir det en bra måndag där du får lagom mycket gjort. På kvällen är det fokus på hälsa.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen är du väldigt försiktig med att avslöja den information som du sitter på. Du vet att den kunskap du har kan få konsekvenser om den sprider sig till fel person. Som tur är har du inga problem att knipa igen när det gäller.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir förvånansvärt lugn. Ofta stressar du på måndagar, men just den här måndagen finns det inte mycket att stressa över. Du hinner till och med påbörja en del av tisdagens uppgifter. På kvällen har en vän en ganska häftig nyhet att berätta.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar mest om att se människor för vad de är och inte ställa för höga krav. Ibland förväntar du dig lite väl mycket av vänner och kollegor. Du tror att de kan prestera lika bra som du kan, men sanningen är den att vi alla är olika och alla behöver individuella mål att nå upp till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du på strålande gott humör och det märks inte minst på din humor och på ditt sätt att kunna arbeta effektivt utan att det tar bort glädjen i det du åstadkommer. På kvällen passar det med fysisk träning.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir annorlunda, rolig och lite underlig. Du får testa nya uppgifter som du tycker är spännande samtidigt som du får lära känna en ny kollega. Den här dagen handlar till stor del om att du vågar ta för dig i sammanhang som andra kan uppleva som lite skrämmande.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska ineffektiv måndag. Du kommer igång senare än du tänkt dig och en matthet i kroppen gör att du inte alls presterar så bra som du brukar. På kvällen är det bra om du försöker kurera dig. Skippa träning och fysiskt arbete idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är orolig för något som kommer att ske snare i veckan. Det handlar egentligen inte om dig utan det är en släkting eller en nära vän som ska leverera, men du blir nervös för hans/hennes skull. Ibland är du väl empatisk.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons