Lördag 24/10

24 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen Bjuder på utomhusaktiviteter som både roar och förför. Det blir en härlig dag där värme och närhet betyder allt för dig. Tänk på att du lätt rycks med av stämningen den här dagen och kanske lovar något du inte riktigt är beredd att hålla.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir mysig. Du njuter av att vara när dina närmaste på ett trevligt och intimt sätt. Det blir en härlig höstdag som du gärna tillbringar ut i solen om du har den möjligheten. Kvällen handlar om skvaller och hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir förvånad när en person som du egentligen inte känner så väl hör av sig och vill träffas. Du är liten kluven till att komma den här personen allt för nära eftersom du misstänker att han eller hon bryr sig mer om dig än tvärtom.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och lite annorlunda lördag där du lär dig om en ny plats. Det verkar som om du är på resa eller så gör du en utflykt den här dagen. Oavsett om du tar en sightseeing tur eller om du går på egen upptäcktsfärd så kommer du stöta på matnyttig information.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte allt för snabb med att fatta beslut idag. Det finns en påverkan i ditt horoskop som varnar för att du kan förhasta dig i olika sammanhang. Om du är tvungen att ge ett besked försök att se till att det finns en möjlighet att ändra sig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig, annorlunda och lite tokig. Du ägnar dig åt olika aktiviteter som har med ett fritidsintresse att göra. Under dagen möter du en eller flera personer som får dig att le.  Kvällen tycks bjuda på en hel del nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen tar du upp ett ämne som kan vara känsligt för din partner. Här gäller det att gå varsamt fram så att du inte trampar på några ömma tår. Tänk på att själva framställningen av problemet kan vara lika känsligt som problemet själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir en äventyrlig dag där du fokuserar på att skoj snarare än att göra nytta. En äldre släkting eller vän kan bli besviken eftersom du inte finns till hands när han eller hon behöver dig. Kvällen ser riktigt härligt syndfull ut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period där du försöker förändra och förbättra vissa saker med ditt liv. Det handlar dels om den allmänna rastlöshet som brukar drabba dig vid den här tidpunkten på året och dels om att du är färdig med ett kapitel av ditt liv och nu vill du gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här lördagen får du en oväntad inbjudan som både gör dig glad och förväntansfull. Det finns uppenbart någon som vill umgås med dig och som anstränger sig för att ni ska få en möjlighet att träffas.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på krigsstigen mot en eller flera släktingar som du tycker ställer för många krav. Här gäller det att vara öppen i dina åsikter och inte sura i det tysta för då har du ingen möjlighet att förändra situationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och samtidigt nyttig lördag där du hinner med att både vara kreativ och lite slö. Det är inte ofta du unnar dig att vila mitt på dagen, men den här lördagen är som gjord för en eftermiddagslur. Kvällen ser ut att bjuda på skratt och härliga upplevelser.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons