Söndag 22/11

22 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vill verkligen visa att du kan mer än din vän tror att du kan. Tänk på att om du skryter för mycket kan du bli tvungen att leverera något som är tveksamt om du klarar av. Underdagen verkar du umgås med djur och barn. Det blir en givande dag och kväll.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att åka från en aktivitet till en annan. Visst blir dagen trevlig, men den blir också ganska intensiv och den bjuder inte på särskilt många tillfällen att slappna av. Försök att hitta lite egentid den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får en skön söndag som är rätt så kravlös. Njut när du har chansen och undvik att boka in aktiviteter även om en nära vän vill at du ska hänga med. Kvällen ägnar du gärna åt idrott eller något liknande.

Kräftan 21/6-22/7

Du har väldigt roligt just nu. Det händer mycket i ditt liv och du känner dig ovanligt lycklig. Njut av den här känslan och unna dig att få vara glad utan att grubbla på hur länge du får vara det. Kvällen blir mysig och familjär.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har satta dig i en svår sits och nu gäller det att ta sig ur den utan att det blir för jobbigt. Här gäller det att vara noggrann med ordvalet utan att för den sakens skull ljuga. Under kvällen får du en fin komplimang av en närstående.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en massa olika sidoprojekt på gång så det gäller att hitta en bra ordning när du ska börja ta tag i dem. Den här söndagen är som gjord för att planera och strukturera ditt liv så att det bli precis så som du vill ha det.

Vågen 23/9-22/10

Du är nyfiken och det gör att du lägger dig i saker som du inte har med att göra. Under dagen får du möjlighet att be om ursäkt för att du gått lite för långt i ett visst sammanhang. Ett samtal med en vän kan få dig att se på ett projekt med nya ögon.

Skorpionen 23/10-21-11

Det kan bli både dramatisk och väldigt romantisk idag, särkilt för tidigt födda Skorpioner. Mycket handlar om dina känslor och om du är beredd att stå för dem. Du kan inte ställa krav på andra om du inte är beredd att själv engagera dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då du bryr dig väldigt mycket om vad andra tycker och tänker. Det blir en märklig söndag eftersom du tenderar att säga vad du tror att din omgivning vill höra snarare än det du verkligen tycker.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir trevlig men periodvis lite tråkig trots att du har massor av människor omkring dig. Du verkar umgås med släkt och familj, men det är egentligen inte där du vill vara. Det finns en annan person som upptar dina tankar just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en härlig söndag med god mat och trevligt umgänge framför dig. Njut av att vara ledig och få spendera din tid med människor som du älskar. Kvällen blir odramatisk och skön. Har du tid så passar du på att träna lite den här söndagskvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har äntligen lärt dig vad det är som är viktigt i livet och nu när du vet det är du inte beredd att släppa taget. Du vill så gärna få tid att träffa vissa personer att du nästan glömmer bort andra som också står dig nära.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons