Söndag 29/11

29 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en mysig och avslappnande söndag där du mer än gärna umgås både med familjen och med släkten. Oavsett om det är adventsfika, julpyssel eller bara söndagsmiddag så bli det en ovanligt skön och rolig dag.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen handlar om att komma ikapp inom många olika områden. Du är stressad och därför kan du bli lite kortare i tonen än vanligt. Se till att ha en öppen kommunikation med din familj så undviker du onödiga konflikter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att stressa ned och bara njuta av nuet. Det blir en skön och avslappnande söndag där du fokuserar på att umgås med dina vänner snarare än att gör nytta. Du vet att ledighet är det perfekta sättet att ladda batterierna på

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir en stillsam dag där du försöker att hitta tillbaka till harmonin igen. Det har varit en stressig och känslomässigt turbulent tid som du idag väljer att lägga bakom dig. Det enda du inte helt kan släppa är en relation som du inte vet vad den betyder för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en skön uppsluppenhet i ditt horoskop idag. Du verkar umgås mycket med djur eller med barn. Det finns en hög mysfaktor som bidrar till en härlig stämning. På kvällen försöker du hinna med att träna.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte rädd för att vara ärlig, samtidigt så vill du undvika att såra någon som står dig nära. Tyvärr är inte finkänslighet din starka sida så risken är stor är du låter mer brutal än du tänkt dig från början. Försök att vara lite diplomatisk.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir härligt mysig och du njuter av att slippa jobba så hårt. Du omger dig gärna med vänner och nära bekanta eftersom du trivs bättre i sällskap än själv. Kvällen handlar om att fatta beslut i en fråga som rör framtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en stäningsfull första advent där du mer än gärna myser med både glögg och pepparkakor. En person som du inte träffar så ofta hör av sig och det blir början på en resa bakåt i tiden. Kvällen handlar om att vara effektiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en lång och skön söndag att se fram emot. Det blir en del småpyssel i hemmet. Det kan betyda allt från adventsljusstakar till kolakokning. Du gillar att umgås med familjen när du känner att det finns tid för det.

Stenbocken 22/12-19/1

Du avundas en väns romantiska partner samtidigt som du verlkligen unnar henne att bli överöst med kärlek. Själ väntar du på att bli uppvaktad, du är bara inte riktigt säker på av vem. Oroa dig inte kärleken är på ingång i ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har tur i det mesta du tar dig för idag så luta dig tillbaka och ha trevligt. Dagen passar bra att hälsa på en äldre släkting. Har du tid och möjlighet så passar du på att baka lite den här dagen. Du slappnar av när du knådar en deg.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har verkligen trasslat in dig i en konflikt med en yngre släkting eller vän. Ni har så väldigt olika åsikter så det är svårt att se hur ni ska kunna enas. Här kan det vara bra att ta till en utomstående som kan komma med råd och tips.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons