Fredag 25/12

25 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du njuter av att ta det lugnt och slippa fundera så mycket idag. Du riktar in dig på att umgås med vänner och bara ha det trevligt. Har du möjlighet går du gärna ut eller på fest på kvällen. Du är sugen på att träffa nya människor.

Oxen 20/4-20/5

Det här av är nästan mer din dag än julafton. Du kan slappna av och vara dig själv. Oavsett om du hasar omkring i pyjamas hela dagen eller om du dukar till fest och njuter du av kravlösheten i att bara vara.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara utomhus så mycket som möjligt. Efter att ha frossat i mat nästan hela torsdagen behöver du få komma ut och röra på dig. Under kvällen möter du en person som gör dig både nyfiken och glad på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och kreativ fredag där du ägnar dig åt saker som du tycker om att göra. Oavsett om det är matlagning, en hobby eller att träna så bryter det av mot ditt vanliga mönster. Kvällen handlar om vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker flera möjligheter den här fredagen. Det blir en bra dag med massor av aktiviteter, skratt och bus. Du njuter verkligen av livet just nu och du försöker att vara ute så mycket som möjligt under dagen ljusa timmar. Kvällen handlar om ett val.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att säga nej till en äldre släkting som behöver din hjälp idag. Trots att du inte är så sugen på att offra din lediga tid på något så trivialt som den här typen av uppgifter så hjälper du till eftersom du anser att det är din plikt att göra det.

Vågen 23/9-22/10

Du undersöker flera olika möjligheter den här fredagen. Det handlar om din framtid och du är mån om att fatta rätt beslut. Nu har du tid och ork att fundera i lugn och ro. Om du behöver bolla idéer finns det flera vänner som gärna lyssnar på dina tankar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att hinna med dina planer idag. Som vanligt när du är ledig så stressar du för att hinna med så mycket som möjligt. Egentligen borde du unna dig en hel dag slöandes med en bra bok eller framför tv. Du behöver få tid att varva ned.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på spridda aktiviteter och det tycker du är skönt. Du umgås gärna med vänner och låter det bli en kontrast mot gårdagens släktfrosseri. Under eftermiddagen söker du kontakt med någon som du kommit att sakna en hel del.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en skön fredag som fokuserar på dig och på dina behov. Oavsett om du väljer att vara med dina vänner eller din familj blir både dagen och kvällen lagom kravlösa. Det kan hända att en av dina mest hemliga önskningar slår in i dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du motsätter dig en ung släktings nya vanor och det klargör du utan omskrivningar. För dig är det viktigt att vara ärlig i sådana här sammanhang. Kvällen bjuder på en härlig mix av fest och slappa. Du njuter av god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn och harmonisk. Du överväger att besöka en vän, men inser att du varken har ork eller lust till det. Idag handlar det om att ta hand om sig själv och om att sätta sina egna behov i fokus. Kvällen bjuder på många trevliga sms eller ett långt och mysigt samtal.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons