Torsdag 31/12 Nyårsafton

31 dec, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir ett magiskt nyår även om det inte blir så festligt som du önskat. Under dagen förbereder du för fest. Det kan vara att du ger dig själv lite extra omvårdnad eller så lagar du mat och fixar hemma. Under kvällen är det trevligt sällskap med lyxiga tillbehör som står på menyn.

Oxen 20/4-20/5

Du lockas att göra saker som du egentligen inte är så stolt över. Det handlar om att ta genväger för att nå ett snabbt resultat. Kvällen blir rolig glittrande och överraskande på samma gång. Du njuter av att få klä upp dig och äta lyxig mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte rädd för att träffa fel när du slänger ur dig en fråga till en ytlig bekant eller avlägsen vän idag. Ibland måste man chansa och din nyfikenhet går inte att stoppa. Den här nyårsaftonen bjuder på en hel del skratt och många underliga situationer.

Kräftan 21/6-22/7

Du vågar vara lite mer framfusig än vanligt och det är bra. Genom att visa upp en mer påstridig sida av dig själv kan du lyckas i dina planer. När det gäller kärlek är det extra viktigt att du vågar visa vad du känner och inte är rädd för att få ett nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en överraskande dag på många sätt. Det du räknat med blir inställt eller förändrat så det gäller att du är flexibel. Oavsett vad dina planer var så hade de aldrig kunnat bli lika förtrollande som den här nyårsnatten. Olika omständigheter samarbetar för bästa resultat.

Jungfru 23/8-22/9

Nyårsafton handlar om att njuta och att ta det lugnt. Har du fest eller middag så ordnar du maximalt med glamour för minimalt med ansträngning. Du tycker att det är skönt att slippa stå hela dagen i köket samtidigt som du vill bjuda på en överdådig middag.

Vågen 23/9-22/10

Var dig själv den här nyårsaftonen. Du har alldeles för länge försökt att vara det som alla andra vill att du ska vara. Genom att slappna av och strunta i omgivningens åsikter kan du få en riktigt skön och trevlig nyårskväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en härligt sprakande och festlig kväll att se fram emot. Så länge du hänger med och inte försöker planera så kommer du att ha roligt. Släpp kontrollen fören gångs skull och tillåt dig att bara vara.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undviker ett visst ämne eftersom det är så känsligt. Du vill inte dra upp den här typen av samtal den här dagen eftersom det kan förstöra kvällen. I övrigt blir det en trevlig och ganska lättsam nyårsafton.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har riktigt roligt både den här dagen och natten. Det enda du ska tänka på är att vara utvilad. Det finns en risk att du blir trött och då blir du sur. Sov ut på morgonen och unna dig massor av tid för dig själv. Kvällen handlar om att bekänna färg.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en härlig dag och en intressant kväll. Det viktigaste är egentligen att du slappnar av och bara är dig själv. Om du försöker att försöker att passa in kommer det att märkas mer än om du bara visar upp din vanliga förtrollande personlighet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och annorlunda nyårsafton som du firar tillsammans med människor som du verkligen tycker om. Under kvällen så njuter du av att få massor av kärlek och uppmärksamhet. Tolvslaget utlovar något alldeles speciellt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons