Onsdag 6/1

06 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen kan bli precis hur bra som helst om du bara vågar satsa allt. Du har planer, men du är orolig att de inte ska gå hem hos din partner eller vän. Lita till ditt eget omdöme. Du kommer att blir överraskad av den respons som du får.

Oxen 20/4-20/5

Visst är du tveksam till om du ska släppa helt fria tyglar på en yngre person idag, samtidigt tror du på att ansvar får en person att växa. Under dagen passar du på att ordna en del småsaker som behöver fixas men som du aldrig får tid över att ta tag i.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en produktiv arbetsdag oavsett om du arbetar eller är ledig. Till stor del handlar det om att organisera och strukturera. Det här är saker som inte brukar vara särskilt enkelt för dig, men nu, tack vare en influens från Jungfrun så går det bra.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra onsdag där du främst fokuserar på släkt och på familj. Under dagen får du möjlighet att göra en vän en tjänst och du vet att de kommer kunna ge dig fördelar i framtiden. Den här personen är alltid noga med att betala igen en favör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är positiv och framåt vilket hjälper dig när du stöter på problem idag. Genom att inte ge upp utan att söka efter möjligheter lyckas du lösa ditt problem på ett förvånansvärt enkelt sätt. Kvällen handlar om att ha trevligt tillsammans med vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu tilltalas du av förändringar vilket är lite ovanligt för den traditionsbundna Jungfrun. Du vill att det händer saker och du söker dig till äventyr. Under dagen får du chansen att visa lite extra uppskattning gentemot en släkting eller vän.

Vågen 23/9-22/10

Dagen lovar mycket. Du njuter av den i fulla drag. Under dagen försöker du att vara ute så mycket som möjligt även om det kan bli svårt med tanke på att många Vågar har lite problem med kyla. En tanke den här dagen är att försöka slappna av och inte tänka på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Just den här onsdagen är lite speciell eftersom du väntar på ett besked av något slag. Skopionen är inte direkt kända för sitt tålamod och idag sätts det på prov. Här gäller det att inte blir irriterad utan att hålla sig sysselsatt fram till du får ditt svar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Visst är det roligt att träffa människor, men ibland uppskattar du att bara vara hemma och ta det lugnt. Idag är just en sådan dag som handlar om att slappna av och bara mysa. Kvällen lovar en hel del romantik till nyförälskade Skyttar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en flirtighet och en lekfullhet som inte brukar finnas i ditt tecken. Det handlar om att ta för söig i olika sammanhang och att inte vara rädd för att synas. Kvällen bjuder på en överraskning och ett snabbt fattat beslut.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en härligt familjär dag där tonvikten ligger på släkt och på att ta det lugnt och mysa. En vän hjälper dig med något som har med hemmet att göra, Det kan vara ett tungt lyft, en flytt eller bara ett smakråd.

Fiskarna 19/2-20/3

Du frågar inte och därför vill du inte heller ha några svar. Det här är något som en vän har svårt att förstå. Han eller hon tenderar att ösa sina problem över dig trots att du inte är intresserad av att höra om dem. Det bästa vore om du sa ifrån en gång för alla.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons