Onsdag 3/2

03 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du borde lyssna på en vän som har en hel del erfarenhet, men tyvärr har du svårt att ta till dig goda råd just nu. Du mår inte riktigt bra och därför drar du dig tillbaka inom dig själv. Kvällen ägnar du åt en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Du går igenom en ganska jobbig dag eftersom det finns vissa saker du måste göra som du inte gillar att göra. Som tur är finns det en positiv underström i ditt horoskop som hjälper dig att utstå alla problem med ett leende på läpparna. Kvällen blir rolig och familjär.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att få människor omkring dig att bli lite smått förälskade i dig. Du är varm och rolig vilket gör dig svår att motstå. På jobbet kan de här talangerna underlätta när det gäller att medla i konflikter eller liknande.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt spänd på ett resultat på du kommer att få idag. Det kan gälla ett prov eller något liknande. Under dagen får du även möjlighet att visa upp dig i ett offentligt sammanhang. Du tycker att det är roligt och lite skrämmande på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Egentligen är det upp till dig om du ska vara social eller tillbakadragen idag. Din omgivning känner av vilket humör du utstrålar och det gör att dina kollegor anpassar sig efter ditt humör. Kvällen kan bjuda på romantik.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här onsdagen får du gärna vara fokuserad på siffror. Du är bra på att organisera och strukturera olika typer av uppdrag, men då gäller det att du får arbeta på ditt eget sätt utan att andra lägger sig i.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska behaglig. Du njuter av att ta det lugnt och jobba i ett ganska långsamt tempo. Det är inte ofta du tillåter dig själv att vara slö, men just nu är du inte i toppform och det gör att du inte orkar hålla ett så högt tempo.

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland behöver man ta egna initiativ för att få som man vill. Idag är det din tur att visa vad det är du känner och tycker i ett visst sammanhang. Var inte blyg utan ta för dig. Du har både charm och en mystik som gör dig spännande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska långtråkig onsdag om du inte bestämmer dig för vad du vill göra. Är du bara envis så kan du nå dina mål. Under dagen kan du få sällskap av en kollega eller bekant som kan vara ganska påfrestande. Här gäller det att vara bestämd så du inte fastnar med honom/henne.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det en bra dag då du får uppskattning från ett högst oväntat håll. Det finns en person som verkligen bryr sig om dig, men som oftast håller sig lite på avstånd. Idag vågar han/hon sig fram och det är du glad för.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland kan du bli distraherad av småsaker och då glömmer du de stora frågorna. Så är fallet lite idag. Du fokuserar så mycket på detaljer att du helt glömmer bort det som är viktigt för dig på sikt. Kvällen blir ganska lugn.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du mycket att tänka på att det gör att du glömmer bort ett löfte som du gett en vän. Du har även svårt att säga ifrån åt en person som har blivit lite påstridig. Kanske borde du vara mer bestämd, om inte för din egen skull.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons